Bog

Livet er let, bare rolig

Af (
2019
)

Anmeldelse

Livet er let – bare rolig af Agnès Martin-Lugand

25 mar.19

Ny feelgood roman om Diane, som er i vildrede om sin fremtid. Hurtigt læst, hurtigt glemt.

Diane er langsomt på vej tilbage til livet efter en personlig tragedie og har taget en stor beslutning og er flyttet tilbage til Paris. Hun arbejder igen i cafeen ”Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe”, og alt ser lyst og godt ud, særligt efter hun har mødt Olivier.

Pludselig møder hun uventet Edward, som har en udstilling i Paris. Det sætter hende i et dilemma, fordi hun kort tid efter må rejse tilbage til Irland, fordi hendes veninde er døende. Her møder hun for første gang Declan, Edwards søn. Han gør stort indtryk på hende, men alligevel føles hendes store savn kvælende. Samtidig må hun vælge mellem to meget forskellige mænd.

Romanen er fortsættelsen af Kloge mennesker læser og drikker kaffe, som udkom sidste år. Diane opholder sig primært i Paris nu, hvor hun igen passer sin cafe. Vennen Felix er der også, han er ligesom i den forrige bog meget levende og bløder lidt op på den sorg, som ellers præger Dianes liv.

Diane slås for det hun vil, hun står stærkere og tager en beslutning om en radikal ændring af sit liv. Man kommer desværre aldrig helt i dybden, der hvor det bliver rigtig interessant. 

Bogdetaljer

Forlag
Politiken
Oversætter
Anders Juel Michelsen
Faustnummer
46167392
ISBN
9788740047028
Antal sider
238

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer