Bog

Den store fuglejagt

Af (
2021
)

Anmeldelse

Den store fuglejagt

15 jul.21

En utrolig fin billedbog, som viser, hvor vigtigt det er at hjælpe hinanden og desuden hylder skønheden og mangfoldigheden i naturen.

Tænk sig at være den eneste af sin art i verden, så må man virkeligt føle sig ensom. Heldigvis findes der nogen, der er villige til at hjælpe, selvom det kræver, at de er virkelig modige.

De to børn Carl og Sandy er på rejse med en flodbåd gennem en smuk skov fyldt med fantasifugle. Pludseligt hører de et skrig fra professor Pips hus, og de skynder sig derhen. Professoren er helt utrøstelig, fordi hun ikke kan finde regnbuespættehunnen, den mest pragtfulde og sjældne fugl i verden. Og hannen sidder alene og er så ked af det.

Carl og Sandy beslutter, at de vil hjælpe regnbuespættehannen og professor Pip, så de to børn tager afsted på den store fuglejagt. Undervejs på jagten støder de på mange forskellige fugle: husfugle, paraplyfugle, babusjkafugle, natfugle og mange flere, der alle vil hjælpe med at lede efter regnbuespættehunnen. Og endelig, da morgenen kommer, ser børnene den mest fantastiske regnbuespættehun, lige inden deres båd forsvinder ned ad vandfaldet og knuses i tusind stykker. Nu har de endelig fundet verdens mest sjældne fugl, og så kan de ikke komme hjem til regnbuespættehannen og professor Pip med den smukke fugl, så regnbuespættehannen kan blive glad igen. Måske kan den enorme tårnfugl hjælpe?

'Den store fuglejagt' er en virkelig sød historie, som både er fantasifuld, spændende og meget æstetisk. Forfatter og illustrator Nora Brech appellerer til børn fra ca. 3 år og til voksne, fordi hendes illustrationer både er farvestrålende smukke samt har et finurligt særpræg. Hun har illustreret flere billedbøger, men ikke mange er oversat.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Marie Brocks Larsen
Faustnummer
38654268
ISBN
9788740668421
Antal sider
0

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer