03 feb.22

Bogliste

Vindere af De Gyldne Laurbær

Bøger på listen

Man skulle nok have været der

Overbevisende og rørende afslutning på Korsgaards eminente trilogi om Tue, som nu er 17 år og forsøger at finde fodfæste i København.
Læs mere

Meter i sekundet

Af Stine Pilgaard

Meter i sekundet

Stine Pilgaard har skrevet en sprogligt veloplagt komedie om kærlighed og normalitet og om at blive voksen i Vestjylland.   
Læs mere

Skyggedanseren

Af Sara Omar

Skyggedanseren

Fortællingen om pigen Frmesk, der vokser op med social kontrol i kvindeundertrykkende miljøer i Kurdistan og Danmark.
Læs mere

Den, der lever stille

Af Leonora Christina Skov

Den, der lever stille

Læserne har stemt romanen 'Den der lever stille' ind på førstepladsen som vinder af prisen Bedste danske bog i 20 år i forbindelse med Litteratursidens 20 års jubilæum.
Læs mere

En anden gren

Af Jesper Wung-Sung

En anden gren

Personlig, gribende og velskrevet slægtshistorie fyldt med atmosfære og fortalt med stor indlevelse i et sansemættet og malende sprog.
Læs mere

Folkets skønhed

Af Merete Pryds Helle

Folkets skønhed

'Folkets skønhed' er et hovedværk i Merete Pryds Helles forfatterskab og tegner et unikt portræt af Danmark i den 20. århundrede.
Læs mere

Aisha

Af Jesper Stein

Aisha

Steins antihelt, Axel Steen, er tilbage i seriens hidtil bedste krimi. Der er mere på spil end en drabssag, og man hvirvles ind i et gennemført fascinerende plot.
Læs mere

Kvinden de meldte savnet

En dansk kvinde, der har været forsvundet i atten år, bliver myrdet i England. Gennem efterforskningen konfronterer Sara Blædel os med store etiske dilemmaer.
Læs mere