Bog

Vi skal på arbejde

Af (
2020
)

Anmeldelse

Vi skal på arbejde af Pija Lindenbaum

03 sep.20

Fantasien stikker helt af i denne sjove og vilde historie om tre børn, der leger sammen.

Herlig og fuldstændig uforudsigelig historie om tre børn, der leger sammen. Fantasi skorter det ikke på, og børnene oplever både spændende og skræmmende ting, når deres fantasi får frit spil. Denne historie skildrer på fantastisk og rammende vis børns leg og fantasi, og billedsiden er også genial. Stor anbefaling til de 4-6 årige.

Nu er det om at holde tungen lige i munden, for der sker rigtig meget i denne historie om tre børns leg. Først skal børnene lægge en besværlig grisebamse i seng, for de skal på arbejde. Så skal døren låses, og de skal afsted gennem i den hektiske trafik. Så er de fremme på arbejdet (et hospital), hvor alle er syge. En patient skal opereres i maven og blodet giver de til tre uhyggelige og blodtørstige ulve. Den næste patient skal forbindes, men så orker de tre læger ikke mere og vil hellere ud og handle. Herefter tager de toget til Lortemosen og ud i skoven, hvor en ond heks prøver at æde dem. Historien slutter med, at de tre børn er tilbage på værelset og klar til en ny leg.

Når børn leger, kan alting ske. Denne historie leverer en præcis skildre af, hvordan børns leg og fantasi har det med at springe hid og did. Hvor man startede, er sjældent der, hvor man slutter. Legen tager mange uventede drejninger undervejs og de universer, fantasien frembringer, er et uforudsigeligt sammensurium af alt det, mindre børn husker fra hverdagen og ting, der fascinerer dem. Billedsiden er spændende og også en smule uhyggelig med operationsstuen, blodet, ulvene og heksen, men mine egne børn på 3 og 6 år lappede bare det hele i sig med store øjne.

Bogdetaljer

Forlag
Klematis A/S
ISBN
9788771394214
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer