Bog

Legenden om enhjørningens horn

Af (
2022
)

Anmeldelse

Legenden om enhjørningens horn

26 jul.22
AfJette Holmgaard Greibe
Skribent

Et fantastisk eventyr om en lille pige, hvis empati og indre magi får dejlige ting til at ske.

Nær en magisk skov bor Julie med sine forældre. Hun elsker skoven, og en dag hvor hun er på eventyr derude, møder hun en flok meget små heste, der lærer at flyve. De klatrer op i et træ, ryster mankerne, slår med halerne og flyver. Lige på nær en lille og meget ulykkelig hest.

Julie får så ondt af denne lille hest, at hun tager den med rundt i skoven, hvor hun prøver alt, for at hjælpe den med at flyve. Og selv da hun gør brug af sin tryllestav, sker der ingenting! Dybt ulykkelig går Julie hjem om aftenen, og hendes forældre lover hende, at de vil hjælpe næste dag. Om morgenen henter Julie en blåbæris fra ISHJØRNET, som den lille hest skal have. Men Julie løber så stærkt gennem skoven, at hun falder og isen lander lige i hovedet på den lille hest! Åh nej, hvad nu?

Endnu en smuk og varmhjertet fortælling af Beatrice Blue. Den lille hest får ved et uheld isvaflen lige midt i panden, og det skaber alt den magi, som der mangler, for at den flyver. En superfin og sød historie, der ikke er sentimental. Skov, mennesker og dyr er vidunderligt tegnet i smukke farver og bogen er fyldt med skønne detaljer og gemt magi.

Bogdetaljer

Forlag
Lamberth
Oversætter
Lena Lamberth
Faustnummer
62794046
ISBN
9788775660346
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser