Bog

Den lille heks Luna

Af (
2021
)

Anmeldelse

Den lille heks Luna

09 nov.21

En smuk og magisk billedbog om, hvor godt det er at have mor med, når noget er nyt og usikkert.

Tænk sig at være en lille heks og skulle på sin første rigtige magiske opgave! Oplevelsen af at flyve ud på sin kost for at samle de mange ingredienser og derefter at skulle brygge din første drik.

Den lille heks Luna og hendes mor bor i et fantastisk hus med masser af spændende vinkler, tårne, søde katte og finurlige detaljer. Luna er så spændt, for i aften skal hun for første gang trylle sammen med sin mor. Lunas mor giver hende sin helt egen tryllestav, og Luna får til opgave at lave en trylledrik. De mange sære ingredienser der skal indgå kræver, at de tager på indkøb. De flyver først op i den mørke himmel for at skaffe regndråber og månestråler, og derfra bliver ingredienserne mere og mere mærkelige. Egentligt også ret ulækre. Ørevoks i rigelige mængder og troldehår direkte fra et afløb, for ikke at nævne de ingredienser der kan være lidt farlige at få fat på. Det er godt, at Luna har sin mor med!

Forfatter Michelle Robinson og illustrator Briony May Smith er et dejligt makkerpar. Michelle Robinsons fine og lidt gammeldags stemme fortæller om, hvor godt det er at have mor med, når noget er nyt og usikkert. Briony May Smiths laver de yndigste illustrationer, hvor brugen af farver er vidunderligt eksplosiv. Sammen har de skabt en smuk og magisk billedbog til børn fra ca. 4 år.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Gry Kappel Jensen
Faustnummer
39531178
ISBN
9788740673692
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer