25 aug.22

Bogliste

2. verdenskrig

Bøger på listen

Tyngdens regnbue

Af Thomas Pynchon

Tyngdens regnbue

Med 50 års forsinkelse er Pynchons vanvittige mesterværk endelig udkommet på dansk. Et stykke litterær danmarkshistorie i sig selv. 
Læs mere

Land af sne og aske

Af Petra Rautiainen (f. 1988)

Land af sne og aske

Finske Rautiainen debuterer med en barsk roman om livet i fangelejrene i Lapland og fører læserne ind i en brutal virkelighed, der står i skarp kontrast til den arktiske skønhed.
Læs mere

Mormor dansede i regnen

Gribende og stærk roman om en tre generationer af kvinder, hvis liv har været præget af skyld, skam og fortielser som følge af oplevelser under Anden Verdenskrig.
Læs mere

Forladtheden

Af Elisabeth Åsbrink

Forladtheden

Elisabeth Åsbrink fortæller om sin slægts ensomme historie i en dyb og stærk roman, fortalt i et smukt og poetisk sprog.
Læs mere

Du ved ingenting om døden

Under overfladen er intet, som man tror, i denne velkomponerede debutroman. En dragende skæbnefortælling, der tryllebinder sin læser.
Læs mere

Tre dage i april

Af Jesper Bugge Kold

Tre dage i april

Forfatterduoen skriver med et fantastisk flow i bevægende og underholdende pageturner om Dagmars rejse med De hvide busser.
Læs mere

Postkort fra Berlin

Af Mandy Robotham

Postkort fra Berlin

Velskrevet historisk fiktion om Anden Verdenskrig følger en gruppe journalister, der med livet som indsats kæmper for at få den sande historie bragt udenfor grænserne.
Læs mere

Tema