Bog

Jeg bager med far

Af (
2022
)

Anmeldelse

Jeg bager med far

26 sep.22

Far er den vigtigste ingrediens, når der skal bages kage! En kort og sjov historie om en pige og hendes far, der hygger sig med at bage sammen.

Hvilke ingredienser må man putte i en kage, og hvilke dur slet ikke? Historien kan, hvis man vælger det fokus, også åbne op for en snak om regnbuefamilier, for hvem ved, om kagen er til endnu en far, en onkel eller en af fars venner? Anbefales til bageglade børn mellem 3 og 5 år.

I dag er en særlig dag, for der skal bages kage sammen med far. Så der bliver danset rundt og jongleret med æg og mel i køkkenet til den store guldmedalje. Mens kagen er i ovnen, må tålmodigheden findes frem. Og så skal kagen pyntes og der skal gøres klar til fest. Det er nemlig en fødselsdagskage. Hvem er kagen til?

Hvem kender ikke til situationen, når ens barn får en pludselig indskydelse om at ville bage kage? Denne historie er en god ”øjenåbner” for, at skal der bages kage, så skal man have nogle bestemte ingredienser klar, og at der er en rækkefølge i arbejdsgangene. For os voksne er den også en sød reminder om først og fremmest at have det sjovt, når man har børn med i køkkenet. Jeg savner dog lige, at historien også kommer omkring, hvem der klarer oprydningen bagefter!

Bogdetaljer

Forlag
Arkimedes
Faustnummer
62932317
ISBN
9788775430789
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer