Bog

En skam, det skulle ende sådan

Af (
2020
)

Anmeldelse

En skam, det skulle ende sådan

27 nov.20

Velkommen til tredje bind af den nyskabende tegneserie om detektiven Maggy Garrisson, der adræt bevæger sig frem og tilbage over grænsen mellem rigtigt og forkert i den kolde storby London, hvor alle er sig selv nærmest.

Tredje bind skuffer heldigvis ikke forventningerne, og både plot og illustrationer lever op til det tårnhøje niveau fra de to første bind.

I bind tre af sagaen om Maggy får hun igen brug for sine evner som detektiv, og hun viser sin enorme kreativitet og vedholdenhed i to komplicerede sager, hvor hendes læremester, den ”rigtige” detektiv Anthony Wight, må give op. Samtidig er kæresten Alex bekymret for Maggy, og han forærer hende en pistol, så hun kan beskytte sig selv mod den tidligere veninde, ihærdige Sheena, der lurer i baggrunden. Både Maggy og Alex bliver uddybet som karakterer og overrasker både hinanden og læseren positivt med nye facetter af deres personligheder. Begge bliver de presset til det yderste, og spændingsniveauet når nye højder i et originalt og uforudsigeligt plot, der ikke skal saboteres for nye læsere ved gengivelse her.

Maggy som ny anti-heltinde, med hendes lettere elastiske moral og sarkastiske humor, er et bekendtskab, der bare bliver bedre og bedre over disse tre bind. Der er en dybde i karaktererne, i historien, og i de fantastiske tegninger af et regnfuldt og trøstesløst England, som jeg ikke synes ligner noget andet, jeg har læst. Jeg er kæmpefan af denne serie, som er både sjov og spændende og et must for alle voksne tegneseriefans.

Bogdetaljer

Secondary title
Maggy Garrisson, 3
Oversætter
Michael Gabelgaard Nielsen
ISBN
978-87-7021-173-4
Antal sider
50

Tema

Tema

Tegneserier og graphic novels

Vi belyser mangfoldigheden inde for tegneserier og graphic novels og sætter gennem en række anmeldelser, analyser og artikler ord på, hvad de flotte grafiske udgivelser kan.
Læs mere

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer