Bog

Den magiske sommer

Af (
2020
)

Anmeldelse

Den magiske sommer af Sara Ejersbo

13 feb.20

Med sol, surf og strand tilsat et drys sommerforelskelse rammer Sara Ejersbo helt og aldeles plet med denne første bog i en ny trilogi. Chicklitt for tweens- og teenagere, når det er bedst.

Josefine skal tilbringe sommeren hos sin faster ved Vesterhavet. Hun skal surfe og arbejde i en iskiosk, men allerede den første dag møder hun surferen Chris, som viser sig at have et rygte som hjerteknuser. Josefine falder for Chris, men spørgsmålet er, om hun kan stole på ham?

Her er sol, strand og surferliv for alle pengene og tilsat en spirende forelskelse og måske et allerførste kys, er 'Den magiske sommer' chicklitt for tweens- og teenagepiger, når det er allerbedst.

Josefine har, efter en hel del overtalelse, fået lov af sine fædre til at tilbringe sommerferien hos sin faster i Fjeldsted i stedet for at tage med resten af familien til Spanien. Josefine skal arbejde i fasterens iskiosk og lære at surfe, og hun glæder sig til sommeren ved Vesterhavet. Men mødet med surferen Chris, der har et rygte som hjerteknuser, og som sidste sommer flirtede med Josefines veninde Frederikke, slår benene væk under Josefine. Hun vil ikke falde for ham og blive endnu én i rækken af mange piger, men kan hun undgå det, nu hvor Chris skal arbejde sammen med hende i iskiosken?

En spirende forelskelse, med alt hvad det medfører af misforståelser, jalousi og hjertelige drillerier, er hovedingredienserne i denne bog, der med en sommer-sol-og–surferliv ramme emmer af romantik og forviklinger. Det er rendyrket chicklitt for de 10-14-årige, og det er godt!

'Den magiske sommer' er den 1. bog i serien 'Pigeliv Love', der er en selvstændig fortsættelse af serien 'Pigeliv' om veninderne Josefine, Emma og Amanda.

Bogdetaljer

Secondary title
Pigeliv love, 1
Forlag
Gyldendal
ISBN
978-87-02-29426-2
Antal sider
142

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer