Bog

Opløst

Af (
2021
)

Anmeldelse

Opløst

12 jul.21

Blædel og Nordbo har skrevet en elementært spændende krimi med mange overraskelser og skiftende vinkler.

En ung mor forsvinder sporløst i vestfynske Tommerup. Flere forsvindinger følger efter, og politimakkerparret Liam Stark og Dea Torp er kommet på en hård opgave med at opklare sagerne.

Frygten og desperationen breder sig hurtigt i den lille landsby (hvor Mads Peter Nordbo bor), og Stark og Torp prøver ihærdigt at finde et mønster, der binder de forsvundne sammen. Da de endelig finder sammenhængen, er det lige ved at være for sent.

Det er en elementært spændende krimi med mange overraskelser undervejs. Forfatterparret benytter en sjælden anvendt teknik: de lader hovedvinklen skifte mellem mange karakterer; både ofre, pårørende, politifolk og gerningsmand, og det giver en meget forfriskende og nuanceret fortællemåde, der absolut ikke gør spændingen mindre.

Sprogligt kan bogen sine steder være lidt rigeligt omstændig, men det gør ikke så meget, for man drives gennem bogen mod den overraskende slutning.

Sara Blædel er kendt af de fleste for sine krimier om kriminalassistenten Louise Rick, der er solgt i over 5 millioner eksemplarer over hele verden. Mads Peter Nordbo er der nok lidt færre, der kender, men har tidligere skrevet en trilogi fra Grønland, der starter med Pigen uden hud, og som han høstede meget anerkendelse for.

Bogdetaljer

Forlag
Politiken
Faustnummer
39190001
ISBN
9788740066951
Antal sider
329

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer