Bog

Ser jeg tyk ud i det her?

Af (
1998
)

Anmeldelse

Ser jeg tyk ud i det her? af Arabella Weir

01 mar.99
Skribent

Hun er først i 30'erne, nå ja 34-35 og single. Hun bruger størrelse 40, på en dårlig dag størrelse 42 og har en enkelt gang været nødt til at krybe i en størrelse 44, så hun overvejer at købe tøj i en lille fiks størrelse 36, for at kunne sy mærkerne i sit eget tøj, og hun er helt overbevist om, at livet ville være perfekt på enhver måde, hvis hun kunne passe denne størrelse. Hun springer frokosten over, og det man spiser på vejen hjem feder jo ikke rigtig, vel? Så er bogens tone slået an.

Gennem et år betror Jacqueline sig til dagbog, især om hvor pinligt hun selv er, og alle de overvejelser hun gør sig om sin egen vægt. Faktisk er Jacquiline både dygtig og omsværmet, men hun er alt for usikker til at opdage det.

Hun efterlyser en ordentlig selvhjælpsbog, og overvejer selv at skrive en. Hvor er bogen med sexstillinger, man ser godt ud i ? Måske kan hun påstå, at hun lider svimmelhed, og kun tåler at ligge på ryggen, så manden ikke kan se hendes bagdel.

Bogens forfatter (som selv er på forsiden) er stand-up-komiker, og det er en meget, meget morsom bog, især for kvinder. Jeg svingede mellem fire og fem roser, men da den ikke helt holder det top-morsomme hele vejen, blev det til fire roser.

Borgen, 1998. - 207 sider.

BogWeb - 1. marts 1999

Bogdetaljer

Forlag
Borgen
Faustnummer
22223577
ISBN
9788721009175
Antal sider
207

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer