Bog

En utjekket mors hemmelige liv

Af (
2007
)

Anmeldelse

En utjekket mors hemmelige liv af Fiona Neill

18 jun.07
Skribent

Super chick-litt for alle der elsker en humoristisk historie om kærlighed, mænd, børn, veninder, flirt og små, hvide løgne.

Lucy Sweenye er tidligere topjournalist, der før levede det hurtige og tjekkede liv, men de seneste ti år har hendes liv været helliget mand, børn og hjemlige aktiviteter. På overfladen har hun det liv, som en stor del singler ønsker sig, for hendes børn er dejlige, og hendes mand elsker hende og alle hendes fejl. Og Lucy har rigtigt mange fejl!

Chancen for, at der kommer bund i vasketøjet, at børnene kommer i skole til tiden, at regningerne betales, før fogeden dukker op, at hun kan huske hvor hun parkerede bilen, og kun mister sine kreditkort under ti gange årligt, er nemlig forsvindende lille.

Og ikke nok med det er hun så småt begyndt at føle sig en smule fastlåst i sit ægteskab. Hun savner det frie liv, hendes veninder har med tilfældig sex – for sexlivet er gået en smule tabt i alt rodet. For Lucy er dette savn ensbetydende med, at hun i tankerne begynder en lille uskyldig flirt med en af fædrene fra børnenes skole.

Sexede Hjemmefar bliver den nye mand i hendes små dagdrømmerier, men som alle ved er det svært at skjule de små ændringer, der sker i sådanne situationer i en elsket persons personlighed og Lucy begynder at leve på kanten af virkeligheden. Meget sværere bliver det, da Sexede Hjemmefar ikke længere er en person, hun kan drømme om på afstand, men en virkelig person med hvem hun har små, uskyldige møder.

Det er en helt fantastisk morsom roman, og flere gange var jeg ved at dø af grin. Specielt en episode hænger ved, jeg vil ikke afsløre for meget, men: afsendelse af en mail til en veninde med detaljer om sig selv, sexliv og forældre i børnenes klasse. Men da alle de nye opfindelser er opstået efter Lucys indtræden i husmoderrollen, går alt skævt for hende, og mailen ender hos alle forældrene i børnenes skole. Det er simpelthen så grinagtigt, og det meste af romanen er bare ikke til at stå for.

Oversat af Elisabeth Strandgaard . Lindhardt og Ringhof, 2007. 447 sider.

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Faustnummer
26758955
ISBN
9788759526330
Antal sider
447

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser