Profil
AfFrederik Schøler

Medlem i

8 år 8 måneder

Anmeldelser af Frederik Schøler

Canción

Canción hvirvler afsted i sin egen rytme med eksotiske trin og skaber en forunderlig oplevelse af livet i Guatemala, fuld af passion, ubarmhjertighed og twistet logik.

Pendlerne

En tidlig vintermorgen bevæger et dobbeltdækkertog fuldaf pendlere sig hen over det jyderne kalder Djævleøen. Her er småbyer og fjorde der rækker tunge. Her er grønne…

Indhold af Frederik Schøler

 • Artikel

  Reportage: 4D lyrik – i frit fald med badevinger

  Alle er egentlig ved godt mod. Der er en spænding i luften og en forventning om … tja hvem ved hvad? Frodegruppen40 er i byen, og frontfigur Jens Blendstrup er iklædt passende stråhat og sin kones bortførte og stribede badedragt. Mette, der er badeinstruktør for 88 børn på Hinnerup Aqua Camp, prøver at opnå en form for afklaring, og over en flok sandwiches lægges der planer, enighed opnås og der gives håndslag på, at uanset hvordan det går, er det lige nøjagtig sådan det er planlagt.

  Læs mere
 • Artikel

  4D lyrik i frit fald med badevinger

  ’4D lyrik – i frit fald med badevinger’ er en invitation til helt konkret at træde ind i lyrikkens verden, som i virkeligheden kan være hvor som helst, blot man er opmærksom. I dette tilfælde er det så i Hinnerup Badet, hvor man kan opleve et sandt sansebombardement med en af landet allerfineste, charmerende og mest bindegale poeter: Jens Blendstrup.

  Læs mere