25 sep.20

Bogliste

Vindere af Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris

Bøger på listen

Kelly

Af Runa Marie Luth

Kelly

Runa Marie Luths debut rejser i hvert af sætningernes åndedrag det spørgsmål, om noget kan blive så hæsligt, at det i sig bærer en egen skønhed.
Læs mere

Ponyprivilegiet

Af Molly Balsby

Ponyprivilegiet

Molly Balsby debuterer med en samling vrede og humoristiske digte, der centrerer sig om tabet af en far og om at være en privilegeret ponypige. 
Læs mere

Olgas bog

Af Marie-Louise Hansen

Olgas bog

Den sanselige og fragmentariske roman skildrer Olga med et kunstnerisk sind og en tiltagende sindssyge i forrige århundredes Aarhus. 
Læs mere

Cassandra

Af Joakim Vilandt

Cassandra

Profetiske syner og dystre dommedagsprofetier i prosalyriske tekster om en verden ude af kontrol. Den sproglige energi og originalitet gør Joakim Vilandts debut bemærkelsesværdig.
Læs mere

Mødre, døtre, søstre

Emma Bess debuterer med noveller, der flot dækker spændvidden mellem den blødeste intimitet og den mest prikkende stilhed mellem mødre, døtre og søstre.
Læs mere

Fryden

Af Andreas Pedersen

Fryden

Andreas Pedersens digtsamling, som vandt Blixenprisen 2017 for årets litterære talent, er en yndefuld rumsteren i erindringen og et dybt kærlighedsbrev til familien.
Læs mere

Vi er vel helte

Af Liv Nimand Duvå

Vi er vel helte

Bomstærk debutroman om den unge kvinde Billie, hvis far er dybt alkoholiseret. Her er skam og skuffelser i rigeligt mål, men også omsorg og stor kærlighed.
Læs mere