Bog

Buller kysser

Af (
2018
)

Anmeldelse

Buller kysser af Mervi Lindman

09 jun.19
AfAnnie Christensen
Skribent

Buller er den nye dreng i pegebogskrybben, og han er kommet for at blive. I Bullers univers er der letgenkendelige hverdagssituationer, som de allermindste kan spejle sig i, og hele familien kan more sig over.

I ’Buller kysser’ er Buller fuld af kærlighed. Han vil kysse alt og alle på sin vej, om de vil det eller ej! Mor, far, storesøster, hunden, katten, legetøjet, krammedyrene og ormen i haven! Nej måske ikke lige ormen alligevel. Adrr! Buller er på alle måder et yderst charmerende bekendtskab. Han er et lille menneske i sine følelsers vold, og bøgerne om Buller kan det, som bøger til de allermindste skal kunne. Der er en kort handling, en enkel tekst, et overskueligt persongalleri samt relaterbare følelser og hverdagssituationer.

Bullers familie består af mor, far, storesøster og så Buller - samt en hund og en kat. Vi møder dem alle sammen gennem Bullers mange kys. I bogen er der også søde og sjove bifigurer, såsom Bullers kanin, der går igen på hver side. Buller er skabt af finske Mervi Lindman, som både har skrevet teksten og illustreret bøgerne med fine, livlige og humoristiske tegninger. Særligt er de livagtige ansigtsudtryk på både Buller, hans familie og alle krammedyrene slet ikke til at stå for.

Der er indtil videre kommet fire bøger om Buller, og i de tre andre bliver han vred, udforsker sin krop og lærer at bruge potten. Man kan håbe på, at der snart kommer flere.

Bogdetaljer

Forlag
Mais & Co.
ISBN
9788799994755

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser