Bog

Buller er vred!

Af (
2018
)

Anmeldelse

Buller er vred! af Mervi Lindman

09 jun.19

Alle, der har boet sammen med en to-årig, ved, at følelserne i sådan en lille størrelse ofte ender med at få overtaget. Buller er ingen undtagelse - en sjov og elskelig dreng i sine følelser vold.

’Buller er vred!’ handler om følelser så store, som de kun kan være i et lillebitte menneske. Buller er vred, for der er ingen, der gider spille bold. Buller sparker arrigt til bolden, tramper hårdt på krammepuden, ødelægger legetårnet og brøler som en farlig løve. Faktisk er Buller så rasende, at han bogstaveligt talt kommer til at ligne en løve, indtil han udmattet falder om på gulvet og bliver mødt af mors varme, trøstende favn.

Samme tematik findes i pegebogen ’Kaj, dumme Kaj’ af Mats Letén, hvor Kaj bliver så vred over, at hans klodser vælter, at han sparker til bordet og sit tøjdyr, og synes alle er dumme, også ham selv. Heldigvis er der også her en voksen i nærheden, der kan rumme det store følelsesudbrud, nemlig Kajs mor, der er klar med både kram, trøst og forsikring om, at Kaj ikke er dum, men sød.

Det er utrolig vigtigt for små børn at forstå og tale om følelser, og der er fine spejlingsmuligheder i både Buller og Kaj. Det er finske Mervi Lindman, der står bag de herlige og charmerende bøger om Buller, og alle bøgerne i serien rummer letgenkendelige hverdagssituationer, der kan lægge op til mange gode snakke og hjælpe de yngste læsere til at forstå verden og deres følelser bedre.

Bogdetaljer

Forlag
Mais & Co.
ISBN
9788799994762
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer