10 feb.20

Bogliste

Superhelte i tegneserier

Bøger på listen

Bogens forside

Watchmen

Af Alan Moore

Watchmen

'Vogterne' fremstår som en dystopi i skyggen af den kolde krig. Her er superheltene ikke længere helte, men mennesker. Verden er moralsk, ikke sort og hvid.
Læs mere
Bogens forside

The Avengers

Af Brian Michael Bendis

The Avengers

Superhelte-epos med patos og masser af drama for glubske tegneserielæsere.
Læs mere

Batman - den lange halloween

Fremragende, spændende og mageløst underholdende. Det prisvindende makkerpar Loeb og Sale står bag denne tegneserie, som er én af de mest roste Batman-historier overhovedet.
Læs mere
Bogens forside

De ukuelige

Af Joss Whedon

De ukuelige

En af årets absolut bedste tegneserieudgivelser afsluttes på særdeles fornem vis med dette fjerde og sidste bind i serien.  
Læs mere

Yoko Tsuno: Vinea i fare

Smukt tilrettelagt og imponerende flot samlebind med tre klassiske eventyr om verdens sejeste tegneserieheltinde Yoko Tsuno og ekspeditionerne til planeten Vinea.
Læs mere

Batman - sort sejr

Endnu et mesterværk indenfor genren. Den direkte fortsættelse til mammutværket Den lange Halloween er mageløs god underholdning.
Læs mere

Wolverine - oprindelsen

Det er en ren fryd at læse denne flotte tegneserie, der fortæller historien om, hvordan Wolverine fra X-men-serien finder sin identitet.
Læs mere

Superhelte – modernitet med maske på

Tror du også, tegnede superhelte kun er for unge teenagedrenge med vild fantasi? Tro om igen! Superheltetegneserier er sofistikeret litteratur, der handler om det moderne liv og filosofien bag det. Mød tegneseriefilosoffen Carsten Fogh Nielsen.

Af Anne Engedal, Århundredets Festival EKSISTENS

Læs mere

Læs også

Graphic novels

I dette tema belyser vi mangfoldigheden inde for graphic novels og sætter gennem en række anmeldelser, analyser og artikler ord på, hvad de flotte grafiske udgivelser kan.
Læs mere