04 jul.22

Bogliste

Superhelte i tegneserier

Bøger på listen

Doktor Skum

Af Mads Ellegård Skovbakke

Doktor Skum

Højt tempo for de 9 til 14-årige, hvor en drengedrøm bliver til virkelighed, når Simon Langhoff alias Flamesman1 foreviges som en moderne superhelt i tegneserieform.
Læs mere

Watchmen

Af Alan Moore

Watchmen

'Vogterne' fremstår som en dystopi i skyggen af den kolde krig. Her er superheltene ikke længere helte, men mennesker. Verden er moralsk, ikke sort og hvid.  
Læs mere

The Avengers

Af Brian Michael Bendis

The Avengers

Superhelte-epos med patos og masser af drama for glubske tegneserielæsere.
Læs mere

Batman - den lange halloween

Fremragende, spændende og mageløst underholdende. Det prisvindende makkerpar Loeb og Sale står bag denne tegneserie, som er én af de mest roste Batman-historier overhovedet.
Læs mere

De ukuelige

Af Joss Whedon

De ukuelige

En af årets absolut bedste tegneserieudgivelser afsluttes på særdeles fornem vis med dette fjerde og sidste bind i serien.  
Læs mere

Yoko Tsuno: Vinea i fare

Smukt tilrettelagt og imponerende flot samlebind med tre klassiske eventyr om verdens sejeste tegneserieheltinde Yoko Tsuno og ekspeditionerne til planeten Vinea.
Læs mere

Artikel

Artikel

Superhelte – modernitet med maske på

Tror du også, tegnede superhelte kun er for unge teenagedrenge med vild fantasi? Tro om igen! Superheltetegneserier er sofistikeret litteratur, der handler om det moderne liv og filosofien bag det.
Læs mere

Tema

Tema

Tegneserier og graphic novels

Vi belyser mangfoldigheden inde for tegneserier og graphic novels og sætter gennem en række anmeldelser, analyser og artikler ord på, hvad de flotte grafiske udgivelser kan.
Læs mere