18 apr.21

Bogliste

Agenter og Spioner

Bøger på listen

Sande tigre

Af Mick Herron (f. 1963)

Sande tigre

Britisk spændingslitteratur med stiv overlæbe, underspillet humor og gadedrengestreger. Uhyre velskrevet, rasende spændende og desværre sandsynlig.
Læs mere

Fangst

Af Martin Jensen (f. 1946)

Fangst

Spændingsroman med træk fra spiongenren i dansk setting. Martin Jensen viser, at han har lige så godt greb om nutiden som fortiden, og man kunne godt ønske sig flere bind.
Læs mere

Krigslys

Af Michael Ondaatje

Krigslys

Kan man stole på sine minder? Nathaniel må som voksen genhuske det, han tror at huske fra en ikke helt almindelig barndom i Ondaatjes fabulerende udviklings- og spionroman.
Læs mere

Døde løver

Af Mick Herron (f. 1963)

Døde løver

God og intelligent underholdning i speget spionroman om en sag, der har sit udspring i den kolde krig og kan få katastrofale konsekvenser i nutidens England.
Læs mere

Fri agent

Af John Le Carré

Fri agent

Nat er 47 år og tror sig færdig i det britiske efterretningsvæsen, men får alligevel en stilling i et hengemt kontor i endnu en fremragende thriller af genrens absolutte mester.
Læs mere

Geiger

Af Gustaf Skördeman

Geiger

Hæsblæsende svensk debut er en spionthriller med et spændende krimiplot, der underholder sin gysende læser og overrasker med et plottwist.
Læs mere

Forræderens børn

Af Leif Davidsen

Forræderens børn

Vi kommer vidt omkring i dagens storpolitiske spørgsmål og ikke mindst de interne stridigheder mellem de civile og militære efterretningstjenester i dagens Rusland.  
Læs mere

Hypokonderens død

Af Hans Davidsen-Nielsen

Hypokonderens død

Kan en hypokonder blive syg, eller er det bare noget, han bilder sig ind? Davidsen-Nielsen har skrevet en anderledes krimi, hvor fokus er rykket fra spænding til…
Læs mere