Bog

Nordiske guder

Af (
2017
)

Anmeldelse

Nordiske guder af Johan Egerkrans

15 dec.19

Flot illustreret bog om nordisk mytologi. Svenske Johan Egerkrans gendigter i denne pragtudgave de storslåede fortællinger om guder, jætter, monstre og helte.

Den nordiske gudeverden er et populært og interessant emne for alle aldre, og med Johan Egerkrans rigt illustrerede udgave er der ny mulighed for at gå ombord i denne spændende verden af myter og sagn.

Bogen er inddelt i større kapitler som 'Skabelsen', 'Guder og gudinder', 'Jætter', 'væsner og vidundere' samt slutteligt 'Ragnarok'. I hvert kapitel dykker forfatteren ned i myterne og gendigter fortællingerne om berømte guder som Odin, Thor, Freja, Heimdal, Loke og Mimer.

Johan Egerkrans skriver i et sprog, så både børn og voksne kan være med, men bibeholder mørket og de drabelige detaljer fra de oprindelige myter og sagn. Den helt store gevinst ved denne flotte udgave er Egerkrans’ imponerende og ofte helsides farveillustrationer, der virkelig bringer liv til historierne.

For entusiaster og interesserede i nordisk mytologi er dette absolut et must til samlingen. Bogen indbyder til mange timers underholdning og viden om nordisk mytologi, de ni verdeners oprindelse, herunder guder og jætter og deres betydning i vikingetidens folketro.

Bogdetaljer

Forlag
Alvilda
Oversætter
Annette Lerche Trolle
Faustnummer
53788211
ISBN
9788771658941
Antal sider
159

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer