16 maj.21

Bogliste

Nordisk mytologi

Bøger på listen

Swarta : blodskyggernes forbandelse

Spændende, velskrevet og lærerig! Varbergs fortælling om Swarta er en slags jernalder-kinderæg med ingredienser af højeste kvalitet.
Læs mere

Vei. Bog 1

Af Sara B. Elfgren

Vei. Bog 1

Et blodigt eventyr med udgangspunkt i den nordiske mytologi. Billedsiden tager pusten fra læseren, og som i Game of Thrones er der hverken åbenlyse helte eller skurke.
Læs mere

Ingeborgs fortælling

Af Sidsel Katrine Slej

Ingeborgs fortælling

En virkelig fin serie med spænding og romantik for unge læsere af fantasy og nordisk mytologi. 
Læs mere

Valhalla: den samlede saga bind 1

Historierne om de gamle nordiske guders oplevelser i og uden for Valhalla rummer mange paralleller til vores verden. Der er simpelthen ingen undskyldning, Valhalla er et must!
Læs mere

Nordisk mytologi

Af Neil Gaiman

Nordisk mytologi

Kombinationen af en verdenskendt forfatter med et populært tema som de nordiske guder er dømt til at blive en succes. Resultatet er da også, undskyld udtrykket, guddommeligt.
Læs mere

Erik Menneskesøn

Af Lars-Henrik Olsen (f. 1946)

Erik Menneskesøn

Erik Menneskesøns historie er fortsat aktuel og omfatter fireromaner: Erik Menneskesøn, Kampen om Sværdet, Kvasers Blod og Gudernes Skæbne. 
Læs mere

Kampen om sommersværdet

De nordiske guder er in, og succesforfatteren Riordan har nu barslet med den første del af en ny og spændende serie fra den nordiske mytologi.
Læs mere

9 fra de ni verdener

Af Rick Riordan

9 fra de ni verdener

Rick Riordan følger sin vanlige fremgangsmåde, og resultatet er præcist lige så fremragende. Det betyder ikke noget, om man har læst de tre foregående bøger.
Læs mere

Portræt

Peter Madsen

Peter Madsen, medskaber af den berømte danske tegneserie Valhalla, er blevet tildelt Statens Kunstfonds livslange hædersydelse. Ydelsen er en hyldes til kunstnere, som har ydet noget ganske ekstraordinært indenfor deres felt, i dette tilfælde tegneserien.
Læs mere