Profil
AfThomas Olesen

Medlem i

13 år 3 måneder
Ansat som redaktionsmedarbejder fra april 2009 til januar 2010.

Anmeldelser af Thomas Olesen

Indhold af Thomas Olesen

 • Artikel

  Julia Butschkow på Litteratursiden

  Julia Butschkows 'Apropos Opa' stiller sig midt mellem fiktion og levet erindring og er nomineret til DR Romanprisen. Har du endnu ikke læst bogen, kan du bruge Litteratursiden som en indgang til den anmelderroste roman.

  Her har vi samlet:

  Læs mere
 • Blog

  SkriveBLOGade

  Jeg er røget ned med en særdeles ondskabsfuld omgang skriveblokade. Timingen er elendig, for jeg SKAL blogge – det har jeg lovet. Problemet er, at der er totalt stille inde i min knold lige nu, sådan helt, helt apoplektisk stille. I nat lå jeg febrilsk og feberagtigt og afsøgte min hjerne for temaer, der kunne være interessante og ligesom have den der almene appel, der gør bloggen bare en lille smule relevant, nærværende og interessant at læse på et site, der hedder ”Litteratursiden”.

  Læs mere
 • Artikel

  Bogforum - set indefra og udefra

  Så er årets Bogforum overstået. Læs om, hvordan Bogforum så ud fra Litteratursidens stand, og hvordan den tog sig ud for to af Litteratursidens brugere, Pernille og Felix

  Litteratursiden fik succes
  Røgen har lagt sig, Litteratursidens stand er pakket sammen og roen har sænket sig over den hårdt arbejdende redaktion. Her, små 2 uger efter Bogforum, er der endelig blevet tid til at evaluere på forløbet og - heldigvis - konstatere, at det blev en kæmpe succes, ikke bare for Litteratursiden, men for hele Bogforum.

  Læs mere