Bog

Tilbederen

Af (
2012
)

Anmeldelse

Tilbederen af Charlotte Link

20 feb.12

Hvem ville ikke gerne have en tilbeder? En flot og charmerende mand, der beundrer én og elsker én med hud og hår… og ikke lader dig ude af syne et øjeblik? Bogstavelig talt, ikke et øjeblik!

Livet ændres brat og uventet for fyrre-årige Leona Dorn, da hun en ganske almindelig dag er på vej til et tandlægebesøg. Hun bliver vidne til en ung kvindes tragiske selvmord, og pludselig er hun draget ind i en historie om et ukendt menneskes liv og skæbne. Samtidig forlader hendes mand hende til fordel for en anden kvinde, og der er vendt op og ned på den rolige og trygge tilværelse som Leona kender til.

I tiden efter den unge kvindes selvmord indlemmes Leona mere eller mindre frivilligt i den afdødes meget lille omgangskreds, og især kvindens flotte og charmerende bror viser interesse for Leona. Dette udvikler sig til et forhold mellem den svigtede Leona og broderen til den døde kvinde, et forhold der skal vise sig at blive skæbnesvangert for Leona. For ikke alt er som det ser ud til at være, når man anskaffer sig en tilbeder…

’Tilbederen’ er et fedt, psykologisk gys, som leger ”katten og musen” med det menneskelige sind. Man er simpelthen nødt til at læse bogen i en weekend, hvor man har god tid. For når man først er kommet i gang, kan man ikke lægge bogen fra sig før sidste side er læst. Jeg vil især anbefale bogen til kvinder med hang til intens spænding og interesse i den psykologiske leg med det menneskelige sind. Og som godt kan lide den lille kriblen ned ad ryggen, som man nogle gange mærker når der står én og kigger på en, uden man ved det.

Charlotte Link er bosiddende i Frankfurt, hvor ’Tilbederen’ også foregår. Hun er én af Tysklands mest populære forfattere og høster stor succes rundt omkring i verden, hvilket ikke er så mærkeligt, da hun er garant for et godt, psykologisk, spændingsplot på højt plan.

Til slut en servicemeddelelse. Fraskilte kvinder, tænk jer godt om, før I forelsker jer i flotte, charmerende mænd! Det kan nemt gå galt …

Bogdetaljer

Forlag
Mrs Robinson
Oversætter
Ursula Baum Hansen
Faustnummer
29172919
Graphic
EYELAB:DK Thomas Szøke
ISBN
9788764505061
Antal sider
498

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer