Bog

Når jeg ser dig

Af (
2020
)

Anmeldelse

Når jeg ser dig af Holly Miller

10 aug.20

En skøn og bevægende debutroman til dig, der elsker ægte romantik og udødelig kærlighed.

Mange ville ønske, de kunne forudse fremtidige begivenheder, men for Joel er det en forbandelse. For med indsigt i fremtiden følger nemlig også et ansvar, hvilket kan tynge mere, end det bringer lykke og lottogevinster.

Lige siden Joel var lille, har han haft drømme, der fortæller, hvad der vil ske med dem, han elsker og holder af. Ikke kun alt det gode, men også alt det onde. Derfor gør han alt for ikke at sove for tungt. Og ikke at elske. Men da han møder Callie er der ingen vej udenom, de forelsker sig vildt og inderligt, og langsomt lader han det ske og lader paraderne falde.

I denne bevægende og totalt skønne debutroman bliver man mindet om, hvor ægte og selvisk kærlighed kan og bør være. For hvor langt vil man egentlig gå for et andet menneskes lykke, hvis det involverer ens egen sorg? Jeg kan afsløre, at jeg kneb et par tårer flere steder under læsningen, for der er ikke noget mere sindsoprivende end en god (og tragisk) kærlighedshistorie.

Bogen er bygget op i fire dele med prolog og epilog. Callie og Joel kommer på skift til orde i de intet mindre end 94 kapitler, og man kommer hurtigt ind på livet af dem og får en fornemmelse af, hvem de er, og hvorfor det er så indlysende, at de to ikke kan andet end at falde for hinanden. Det er sådan en læseoplevelse, der giver små sommerfugle i maven og får én til at le og græde med hovedpersonerne. Samtidig kalder historien på eftertænksomhed, da hele kærlighedens væsen kommer under lup. Er du til ægte romantik og udødelig kærlighed, er ’Når jeg ser dig’ helt sikkert noget for dig!

Bogdetaljer

Forlag
Palatium
Oversætter
Mette Wigh Tvermoes
Faustnummer
48263461
ISBN
9788772310749
Antal sider
419

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer