26 okt.23

Bogliste

Indien - indiske romaner

Bøger på listen

Sejrens by

Af Salman Rushdie

Sejrens by

Med afsæt i en over 700 år gammel historie fra Sydindien har Rushdie skrevet en fabulerende roman om historieskrivning, ytringsfrihed og statslige konflikter. 
Læs mere

De andres liv

Af Neel Mukherjee

De andres liv

Mageløs og monumental slægtsroman fra Indien i 1960’erne skrevet med et lysende nærvær i alle detaljer. Et skræmmende og indsigtsfuldt billede af en familie i frit fald.
Læs mere

Den hvide tiger

Af Aravind Adiga

Den hvide tiger

Kan man skrive en morsom roman om Indien? Ja, Aravind Adiga viser i denne overraskende, satiriske og kritiske roman, at det kan man. Den er virkelig et besøg værd.
Læs mere

De små tings gud

Af Arundhati Roy

De små tings gud

En underfundig fortælling om en families tragiske skæbne i et Indien, hvor engelsk aristokrati, spirende kommunisme og kastesystemet skaber et uoverskueligt kaos. 
Læs mere

Ministeriet for den ypperste lykke

Gribende roman om en gruppe udsatte menneskers kamp for overlevelse i en splintret verden fortæller om Indiens nyere historie i et fabulerende sprog.
Læs mere

Bhakti

Af Anne Marie Ejrnæs

Bhakti

Medrivende biografisk roman om to usædvanlige kvinder fra begyndelsen af det 20. århundrede, der bryder med tidens normer for kvindeliv og drager til Indien. .
Læs mere

Delhis smukkeste hænder

Af Mikael Bergstrand

Delhis smukkeste hænder

Du er i godt selskab med den bitre humoristiske, midaldrende Göran Borg, der på sit livs absolut nulpunkt bliver narret med til en chartertur til Indien.
Læs mere

Den gyldne søn

Af Shilpi Somaya Gowda

Den gyldne søn

Varm, fængslende og gribende roman om venskab, kærlighed og om at vokse op og være splittet mellem to kulturer.
Læs mere