Bog

Kanin bader

Af (
2016
)

Anmeldelse

Kanin bader af Lena Anderson

17 nov.16

En dejlig enkel og robust pegebog for de allermindste læsere om Kanin, der bader med sin gode ven.

'Kanin bader' er sidste skud på stammen fra forfatter Lena Andersons pegebøger om den grå Kanin. Bogen er en tyk og kvadratisk pegebog i lækkert layout og holdbart materiale. I bogen følger vi den kære, grå Kanin der sover, vågner og lytter. Da Kanins gode ven kommer hjem fra med vådt tøj, hue, handsker, støvler, jakke, bukser mv. er det tid for et dejligt varmt bad. Kanin hjælper med at få tøjet af og derefter finder de to sammen badeanden og det fyldte badekar. Her boltrer de to sig sammen.

Fortællingen om Kanin der bader er helt enkel, med enkle sætninger og billeder, der er lette at overskue og forstå. Farverne er holdt i bløde toner og en klassisk streg. På de fleste sider er der på venstre side en handling, hvor Kanin foretager sig noget og til højre et billede af en let genkendelig ting; f.eks. en trøje, et par støvler, en hue eller en badeand. Til sidst ser man de to gode venner i badekarret.

Hjemme hos os var Kanin et hit og min lille pige syntes Kanin var rigtig sød – og kunne især genkende billederne af badekarret med vand og badeand.

Pegebogen henvender sig til de allermindste læsere og deres mor, far, bedsteforældre eller hvem der nu læser sammen med dem. Man kan både læse historien om Kanin der skal i bad og/eller blot se på de fine, enkle tegninger og se på dem sammen. Endelig kan det tykke pap også holde til lidt gumlen, men ikke i ubegrænset mængder.

En fin begynderpegebog.

 

 

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Faustnummer
52433509
ISBN
9788702196603
Antal sider
24

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer