Bog

I blinde

Af (
2015
)

Anmeldelse

I blinde af Eva Maria Fredensborg

07 aug.15

Dansk krimi der med en klassisk spændingskurve og intelligent psykologisk indsigt fortæller levende om livet som superligaspiller, om matchfixing og om sorg.

Det er opklaringsarbejdet og motiverne for den menneskelig adfærd, der fokuseres på – realistisk og indsigtsfuldt – i denne krimi. Som læser får du indblik i miljøer som Christiania, rockerspirer, kasino og spillebuler, en københavnsk fodboldklub og selvfølgelig opklaringsteamet, der består af efterforskningschefen Carl, der som revisor kan få mere ude af kontoudtog end de fleste, psykiateren Robert, der er mester i at læse kropssprog og lave profiler, sociologen Asta, der kan se sammenhænge og endelig IT-nørden Rasmus. De forstår sig på teamsamarbejde.

Carl er hovedpersonen. Han har været alene med to drenge et års tid efter hans kone døde af kræft. Stadig fuld af sorg går han ind i efterforskningen af mordet på en superligaspiller, selv om han er personligt involveret, da han har trænet denne dreng, der også er en nær ven af hans ældste søn.

Bogen er tredje og sidste bind i en serie. Jeg har ikke læst de to andre, og det betød ikke noget. Jeg kan anbefale bogen som en krimi med holdninger til det danske samfund, gode analyser af personligheder og reaktioner og ikke mindst en god spænding, der holder til det sidste.

Originally published by Birgit Sloth, Litteratursiden.

Bogdetaljer

Forlag
Politikens Forlag
Faustnummer
51586263
ISBN
9788740019124
Antal sider
390

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer