05 mar.21

Bogliste

Sport

Bøger på listen

Beskyttelseszonen

Af Henrik Andersen

Beskyttelseszonen

I 'Beskyttelseszonen' tager Henrik Andersen to oversete emner i skønlitteraturen op: DDR, stasi og fodbold, men også emner som død, hemmeligheder og drømme for familien er i…
Læs mere

Bjørneby

Af Fredrik Backman

Bjørneby

Forfatterens fjerde roman er ikke en typisk Backman med sit noget dystre plot. Humoren er dog til stede som vanligt, og læseoplevelsen er i top.
Læs mere

Sæt og match

Af Álvaro Enrigue

Sæt og match

Det vrimler med lurendrejere, liderlige lemmedaskere, lækre latinaer og latterlige lusepustere i denne pikareske roman, der er ualmindelig underholdende læsning.
Læs mere

Fodboldenglen

Af Hans-Jørgen Nielsen (f. 1941)

Fodboldenglen

Med Fodboldenglen skaffede Hans-Jørgen Nielsen sig en betydelig plads i den folkelige, danske litteratur. Bogen opnåede høje salgstal og flere betegnede den som 70’ernes…
Læs mere

Fodboldfeber

Af Nick Hornby

Fodboldfeber

Prøv at fortælle en tænkende kvinde, at du godt kan lide fodbold, og du kan forberede dig på et barsk indblik i kvinders opfattelse af, hvordan mænd er.
Læs mere

Fejltagelsernes bog

Kalejdoskopisk roman om beboerne i en etageejendom i Barcelona. Den fine og underholdende fortælling handler om at leve livet, men også om fodbold, skak og fejltagelser. 
Læs mere

Guld

Af Chris Cleave

Guld

Romaner fra sportens verden er sjældent interessante, men med sine skarpt tegnede portrætter og sin gode historie må man simpelthen overgive sig til denne betagende lille perle.
Læs mere

Den usynlige mil

Af David Coventry

Den usynlige mil

Cykelløb, kærlighed, opgør med fortiden og 1. verdenskrig  går op i en højere enhed i denne overraskende new zealandske roman.
Læs mere