14 jan.24

Bogliste

Filmatiserede krimi- og spændingsromaner

Bøger på listen

Tavse stemmer

Af Ann Cleeves

Tavse stemmer

Ann Cleeves er en dygtig plotmager. Bedst som man tror, Vera Stanhope er tæt på en opklaring, tager alt en overraskende drejning.
Læs mere

Læg verden bag jer

Familien holder ferie i et afsidesliggende hus på Long Island, men det, der skulle have været den bedste ferie nogensinde, bliver brat ændret til et mareridt.
Læs mere

Dyndkongens datter

Af Karen Dionne

Dyndkongens datter

Psykologisk thriller og gruopvækkende familiedrama. Portrættet af et aparte far-datter forhold er eminent beskrevet, Karen Dionnes har et solidt greb i læseren.
Læs mere

Marco effekten

Af Jussi Adler-Olsen

Marco effekten

Marco er på flugt. På flugt fra familie, politi og hele den Københavnske kriminelle underverden. Og når alle er efter én, så er København en meget lille by at gemme sig i!
Læs mere

Kragefælden

Af Ann Cleeves

Kragefælden

Stemningsfyldt krimi fra det maleriske Nordengland med kriminalkommissær Vera Stanhope som sympatisk hovedperson.
Læs mere

Undtagelsen

Af Christian Jungersen

Undtagelsen

Christian Jungersen inviterer indenfor i en fortælling, der forgrener sig: Den er farvet af krimigenren, filosofien, socialrealismen og frem for alt den psykologiske…
Læs mere

Kvinden i toget

Af Paula Hawkins

Kvinden i toget

Tre forskellige kvinder er omdrejningspunktet i denne ualmindeligt spændende psykologiske thriller, hvor intet er som det syner.
Læs mere

Tema

Tema

Bogen bag filmen

En god filmatisering kan bringe vores litterære helte og skurke til live på det store lærred. Her begynder din dag i ly fra det våde vejr.
Læs mere