AfPia Bechmann
Skribent
03 okt.21

Bogliste

Dark fantasy

Bøger på listen

Den som hvisker

Af C. A. Wolters

Den som hvisker

Virkelig spændende dark fantasy med masser af sort magi, nekromantiske dæmoner, begær og mord. 
Læs mere

Grå magi

Af Lene Krog (f. 1976)

Grå magi

Lovende og velskrevet ny serie af debuterende dansk fantasy-forfatter. Spændingen er i top, og historien løftes af en passende portion humor og sarkasme.
Læs mere

Lugnasad

Af Katja L. Berger

Lugnasad

Under et lejrophold forsvinder flere teenagere fra den mystiske ø Lugnasad i snigende uhyggelig YA-roman om keltiske guder og myter. 
Læs mere

Skyggesider

Af Christina Bonde

Skyggesider

Dæmonisk og psykologisk roman hvor drøm og virkelighed flyder sammen i en afgrundsdyb og hvirvlende spiral mellem sandhed og fantasi.
Læs mere

Død indtil solnedgang

Af Charlaine Harris

Død indtil solnedgang

Sydstaterne bliver i denne dark fantasy serie den primære scene for en helt ny type vampyrhistorier, der udfolder sig rundt om servitricen Sookie Stakehouse.Bøgerne om Sookie…
Læs mere

A Discovery of Witches - Heksenat

Vidunderlig og fortryllende fantasy for voksne - en historie om hekse, vampyrer, dæmoner og mennesker spundet ind i medrivende historie om et forhekset gammelt manuskript og…
Læs mere

Skyggeliv

Af Kenneth Lund

Skyggeliv

Virkelig spændende dark fantasy med masser af venskabsprøvelser, quests og mørk magi for læsere fra tretten år.
Læs mere

Skyggedød

Af Kenneth Lund

Skyggedød

Troldmanden Byzant har overtaget magten i Surnam med sine dræberhær af udøde. Heldigvis er heltene fra bind ét opsatte på at knuse fjenden.
Læs mere

Oceanet hvor grusvejen endte

Magisk. Poetisk. Og dybt foruroligende. Barndommens uskyld gambler med visdommens uendelige hav, og forunderlige verdener åbner sig med et urgammelt mørke lurende lige om hjørnet.
Læs mere

Assassinernes hemmelighed

Af Jon Courtenay Grimwood

Assassinernes hemmelighed

Velkommen til 1400-tallets Venedig,  et på mange måder klamt sted hvor magthavernes snigmordere, tyske varulve og undslupne vampyrer lurer i tågen, klar til at aflive dig på…
Læs mere

Heksejægerens lærling

Underholdende og velskrevet dark fantasy om drengen Tom, der pludselig befinder sig ansigt til ansigt med både hekse, gengangere og skræmmevæsener.
Læs mere

Tema