03 apr.20

Bogliste

70'ernes Danmark

Bøger på listen

Album

Af Benn Q. Holm (f. 1962)

Album

Benn Q. Holm har med 'Album' skrevet en generationsroman, hvor man kan trække linjer til Knud Sønderbys 'Midt i en jazztid' og Dan Turélls 'Vangede billeder'.
Læs mere

Afgrundens rand

Af Christian Dorph og Simon Pasternak

Afgrundens rand

'Afgrundens rand' er andet bind i forfatterduoen Dorphs og Pasternaks ambitiøse projekt om at fortælle den sidste fjerdedel af det 20. århundredes danmarkshistorie i en…
Læs mere

Om et øjeblik i himlen

Af Christian Dorph

Om et øjeblik i himlen

Kriminalroman om et Danmark, der befinder sig i midten af Tyskland og Rusland. Dorph og Pasternak har tegnet et billede af en skjult, grumset og farlig tid. 
Læs mere

Ubevidst rødgang

Lars Frost roman om 70erne fjerner den mening, der er knyttet til steder og mennesker. Livet og bygninger skabes med et begrænset udsyn og fortælles på samme måde.  
Læs mere

Bror og søster

Af Katrine Marie Guldager

Bror og søster

Femte bind i den fremragende Køge-krønike er lige så fin fortællekunst som de foregående. Guldagers tidsbillede fremstår knivskarpt, og familierelationerne er endeløst fængslende…
Læs mere

Luskefisefortællinger

Af Jens Blendstrup

Luskefisefortællinger

”Heino, hvad er erindring? Det er noget hø, sagde Heino”. Jens Blendstrup er tilbage med nogle fine, falske, finurlige erindringsglimt fra Risskov.
Læs mere

Vildnisset

Af Søren Jessen

Vildnisset

Hyggelig socialrealistisk fortælling om en barndom fuld af forundring, Frisko og rumsterende historier, som vikler sig ind og ud af virkeligheden.
Læs mere

Kapgang

Af Morten Kirkskov

Kapgang

Hudløs, hjerteskærende og intim skildring set og oplevet gennem øjnene på en pubertetsdreng. 
Læs mere