Profil
AfLisbeth Lassen

Medlem i

12 år 4 måneder

Seneste anmeldelser af Lisbeth Lassen

q

Andet indhold af Lisbeth Lassen

 • Artikel

  Henrik Nordbrandt, en dansk forfatter?

  Henrik Nordbrandt er en lyriker med rødder forskellige kulturer. Det danske ved hans lyrik er valget af at udtrykke sig på det danske sprog, men hans tanker og forbilleder er hentet meget langt fra det danske.
  Læs mere
 • Artikel

  Serafia er en seksvinget engel

  Hvordan går det med arbejdet med din nye roman, Serafia?

  Korrekturen er afleveret, nu skal der tages stilling til omslag, bagside- og flaptekster, uddrag til forlagskatalog, valg af et kapitel til læsesmagsprøve, som lægges ud i boghandlen når bogen er udkommet.

  Læs mere
 • Artikel

  Nu kan jeg forsvinde ind i skrivearbejdet

  Hvor er han egentlig blevet af, Christian Jungersen, som fik ovenud flotte anmeldelser på sin debutroman "Krat", der udkom i 1999. Samme år modtog han det tre-årige arbejdslegat fra Statens Kunstfond. Hvordan har han udnyttet det?

  Læs mere
 • Artikel

  Nordisk Råd foreslår

  Forfatteren Vibeke Grønfeldt er, sammen med Peter Nielsen, Danmarks kandidat til Nordisk Råds Litteraturpris 2004. Vinderen udtrækkes d. 27. februar 2004. Vi har spurgt forfatteren ud om den fine nominering med "Det nye".

  Du har modtaget nogle af de helt store velrenommerede litteraturpriser i Danmark, og nu er du indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris. Hvad betyder det for en forfatter?

  En pris betyder, at den altid nagende tvivl beroliges noget. Det kan gøre det lettere at skrive videre.

  Læs mere