Bog

Men ikke hvis det gælder din datter

Af (
2008
)

Anmeldelse

Men ikke hvis det gælder din datter

Denne bog kunne lige så godt have haft titlen: "Ringene sluttes". Da de ringe Guillou har lagt ud i en del af sine bøger bliver sluttet i denne.

Det er en bog i den typiske Hamilton-stil, dog med den undtagelse at han her ikke er alene om hele æren, men bliver stærkt bakket op af et gammelt samt et nyt bekendtskab. Dette drejer sig om hans gamle bekendte og forfatterens alter ego, Erik Ponti og den franske officer Pierre Tuangay. Der bliver kastet lys over visse situationer i verden af idag, som man på en måde er klar over, men som her bliver beskrevet og kommenteret, så der er en mulighed for at man ændrer sit synspunkt eller i det mindste tænker over tingene.

Jan Guillou`s egne holdninger lader sig ikke fornægte, men igen bliver de fortalt på en måde, så man lærer noget. En ting er dog sikkert! Forfatteren forstår virkelig at lave sit research, så man ikke er tvivl om, hvor man er henne.

På min personlige liste er den klokkeklar topscorer, ikke mindst på grund af at trådene samles til sidst og personerne kan rykke videre til det næste punkt i deres liv.

Jeg ser spændt frem til forfatterens næste udspil.

Rigtig god fornøjelse.

 

Bogdetaljer

Forlag
Modtryk
Faustnummer
27430287
ISBN
9788770531801
Antal sider
407

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer