Profil
AfTue Omø

Medlem i

8 år 8 måneder
Jeg er en forfatter der debuterede med en digtsamling, nano poet, 30. april 2014. Jeg skriver ogs romaner og er ved at færdiggøre en science fiction gyser, Eternal DarkRay

Jeg har før fået publiceret mine ting hos Lifli.dk og digte.dk. Men begge sider er imidlertid gjort inaktive. Jeg fik sammen med min kone også noget ud i et amerikansk tidskrift ved navn Read Herrings Literary Journal, men også den gik ind.

Jeg skriver normalt genrer der ligger mit hjerte nærmest, nemlig sci-fi, fantasy og horror. Ellers er det digte og lyrik jeg har bevæget mig i. jeg har skrevet i en årrække, og 30. april 2014 fik jeg udgivet min første digtsamling, Nano Poet, hos Forlaget Helle.

Indtil da var jeg i tvivl om hvad der forhindrede mig i at komme igennem nåleøjet, og derfor var det nærliggende at ty til et sted som Fyldepennen.dk Her kunne jeg få nogle svar på, hvad det er der hindrer mig i at komme indenfor i varmen.

Anmeldelser af Tue Omø

Indhold af Tue Omø

 • Blog

  Er der svar på hvorfor ingen vil anmelde Nano poet? Man kan gratis få et anmeldereksemplar...

  Bare fordi det er en digtsamling, kan den godt have et vigtigt budskab. Og tro mig, den er alt andet end hjerte og smerte. Jeg har skrevet bogens tekster med udgangspunktet moderne kommunikation kontra identiteten. Men indtil videre er der ingen anmeldelser, til trods for at dem der har købt bogen, har sagt at den er meget relevant for vor tid.

   

  Jeg har skrevet meget om bogen og de digte der er i, og om det de står for, handler om. Og nu må det være på tide at få et ord fra en der har læst den, og vurderet indholdet.

   

  Læs mere
 • Blog

  BogForum2016 Newpub

  Jeg var med forlaget Helle/Hagla til BogForum for første gang, og det må jeg sige var en berigende oplevelse. I år er det 25 år siden at BogForum for første gang slog dørene op, og i år havde de satset på selvudgiverne. Jeg og mine medforfattere var sat på til at optræde fra kl. 11.00-12.00, hvor vi så kunne læse op og fortælle om vores forfatterskaber. Bare ærgerilgt at scenen var sat så afsides.  En god forfatterkollega, Mogens Sørensen, tog over og fortalte om sin nye udgivelse Verden af i dag.

  Læs mere
 • Blog

  Arbejdsprocessen i at udfærdige et manuskript, og vejen til et forlag. Del 4

  Det kan være at du gennem de 3 foregående dele af denne artikelrække, har gjort dig tanker om hvad du kan bruge et forfatterskab til. Og om der er en fremtid i at skrive bøger.

  Her i den sidste del, vil jeg komme ind på nogle af de muligheder der åbner sig, og om alternative udgivelsesformer. Jeg vil også lige nævne de økonomiske aspekter, idet du som forfatter har rettigheder til legater og bibliotekspenge. Derudover vil jeg komme ind på emner jeg ikke før har berørt, eller emner jeg gerne vil uddybe yderligere.

   

  Læs mere
 • Blog

  Arbejdsprocessen i at udfærdige et manuskript, og vejen til et forlag. Del 3

  I del 1 og 2 fortalte jeg om en udgivelsesproces, der gav mig en mulighed for at kalde mig forfatter. Nu gælder det at få etableret forfatterskabet, og få adgang til medierne.

  Da jeg havde fået et par anmeldelser på Nano poet mente forlaget at der var grobund for en ny bog. De spurgte om jeg havde gjort mig tanker om en fortsættelse af Nano poet, eller om jeg havde idéer til andre samlinger.

  Læs mere
 • Blog

  Arbejdsprocessen i at udfærdige et manuskript, og vejen til et forlag. Del 1

  At få et ja til en udgivelse, er for en forfatter det samme som nøglerne til himmelen. Og opstigningen for mig startede for alvor på fyldepennen.dk, men før det havde jeg prøvet flere afstikkere mod en verdensomspændende berømmelse.

  Som så mange andre forfattere og digtere, startede min drøm med at jeg opdagede hvad mine superkræfter bestod af. Min evne til at sætte ord og vendinger sammen på nye måder, og en hulens masse fantasi. Ikke noget at prale med, men dog en erkendelse der gav mig en større selvforståelse og ro. 

  Læs mere