20 aug.14

Blog

Er der svar på hvorfor ingen vil anmelde Nano poet? Man kan gratis få et anmeldereksemplar...

Kommentarer

7 kommentarer
AfTina Karina Mortensen
tor, 21/08/2014 - 12:32

Godt at vide at din bog ikke bider :-)På Litteratursiden sender vi lister ud til vores faste anmeldere med bøger, vi foreslår anmeldt på Litteratursiden. Herefter melder anmelderne tilbage, hvilke bøger de vil læse og anmelde. Det er ganske frivilligt, hvilke bøger anmelderne vælger, og de er også meget velkomne til at anmelde bøger, som ikke er på vores lister. Der er altså rige muligheder for et bredt udbud af boganmeldelser.Heldigvis er der på litteratursiden også mange gode brugere, som anmelder bøger.Mange af vores anmeldelser er på helt nye bøger, men det er også rigtig fint at anmelde lidt ældre bøger. Derfor er der jo stadig gode chancer for at bogen bliver anmeldt på Litteratursiden.
DR Romanklubben her på Litteratursiden læser vi i øjeblikket Erlend Loes seneste bog "Status". Den handler om Nina Faber, som udgiver digtsamlingen Bosporus. Desværre får bogen ikke særligt gode anmeldelser og da Nina (måske med rette ?) følers sig meget dårligt behandlet af et par af anmelderne, går hun meget håndgribeligt til værks. Lad mig sige det på den måde, at der er blodspor efter Nina og hendes besøgs runde til anmelderne. Derfor er det ekstra godt at vide at din bog (eller dig) ikke bider :-)Held og lykke med din bog. Hilsen Tina 

AfTue Omø
tor, 21/08/2014 - 13:46

Som svar til af Tina Karina Mo…

Jeg plejer ikke at være den der slår ned på folk hvis de ikke kan lide det jeg skriver. Positiv anmeldelse er fint, men ikke altid det en forfatter har brug for til at udvikle sig. Det er synd for anmelderne og forfatteren selv at den situation opstod. Jeg for mit vedkommende vil bare være glad for at nogen gør sig den umage og fortælle om Nano poet i dette tilfælde, om de kan lide den eller ej er subjektivt og jo ikke udtryk for at man ikke kan lide personen bag manuskriptet, hvilket jeg forstår af nævnte situation kunne være det forfatteren har følt.
 
Men jeg vil hjertens gerne modtage en anmeldelse sur eller sød, bare den kommer.
 
Hilsen Tue

fre, 13/03/2015 - 13:12

Som svar til af Tue Omø

Desværre tror jeg, at du med dit fuldt berettigede, men tydeligvis desperate ønske om anmeldelser, skræmmer folk væk. De tør ikke, da de risikerer at fremprovokere et bommesislag eller endnu værre med en negativ anmeldelse. 
Har du ikke en blog, hvor du kan skrive om dit forfatterskab og måske bringe enkelte af dine digte? Du kan jo også sætte nogle af dem ud på G+ og Twitter.
Held og lykke!

AfTue Omø
fre, 13/03/2015 - 14:13

Som svar til af Anonym (ikke efterprøvet)

Det var da et par gode ting jeg ikke lige havde tænkt på. Jeg er godt klar over at jeg med mit udsagn kan risikere at gøre mere skade end gavn, men jeg mener selv at haves agt at jeg er mere interesseret i om det jeg skriver giver mening for læseren, både ris og ros. Jeg har på det seneste holdt lidt igen med at udtale mig, da jeg venter på svar på om der kommer en opfølger til nano poet. 
Jeg er i hvert fald glad for de tilbagemeldinger jeg har fået, og de anmeldelser der siden jeg skrev dette indlæg har fået. Det er da blevet til 3 meget forskellige anmeldelser. En skamrosning og 2 lunkne, og jeg er glad for dem alle.
Men du har ret i at jeg nok skal passe lidt på...

AfTue Omø
fre, 13/03/2015 - 14:16

Som svar til af Anonym (ikke efterprøvet)

Jeg har et par stykker liggende ude på youtube og på facebook, og det er da også noget jeg havde tænkt mig at blive ved med, har fået et par gode kommentarer på min optræden.  Du har i hvert fald givet mig lidt at komme videre med. Håber alt går godt for dit forfatterskab.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer