Bog

Når det mørkner

Af (
2020
)

Anmeldelse

Når det mørkner af Jørn Lier Horst

17 feb.20

William Wistings allerførste store sag er omdrejningspunktet i seriens ellevte bind. Historien er væsentlig kortere end de øvrige, men ikke mindre spændende.

Lige op til jul bliver William Wisting sat på opklaringen af et vellykket bankrøveri, men opdager i den forbindelse en gammel bil med skudhuller, der har stået efterladt i en lade i mange år. Han starter en privat efterforskning af bilen sideløbende med opklaringen af bankrøveriet, og det viser sig hurtigt, at han har fat i noget. Det er ikke let at komme til bunds i så gammel en sag, men Wisting er både stædig og dygtig og gør alt for at løse begge sager.

Det er sjovt at møde en helt ung William Wisting, der tydeligvis allerede dengang brændte for opklaringsarbejdet. Plottet er som altid skudsikkert og persongalleriet helt i top. Bogen er en del af serien, men kan sagtens læses uafhængigt af de andre, og den kan også læses som den allerførste i serien.

Mit eneste klagepunkt er, at bogen er meget tynd, mindst 100 sider kortere end resten af bøgerne. Den er alt for hurtig læst. Jeg glæder mig til flere bøger med Wisting, uanset om det handler om Cold Case sager eller nye aktuelle sager. De er velskrevne og meget realistiske, og så er jeg temmelig vild med hovedpersonen.

Bogdetaljer

Forlag
Modtryk
Oversætter
Agnete Dorph Stjernfelt
Faustnummer
47608147
ISBN
9788770073028
Antal sider
196

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer