Bog

Det inderste rum

Af (
2019
)

Anmeldelse

Det inderste rum af Jørn Lier Horst

15 apr.19
AfRikke Bødker
Skribent

Et dødsfald leder politiet frem til en masse penge. Cold case gruppen skal finde ud af, hvor de kommer fra i anden spændende bog af planlagt kvartet.

Efter en populær ministers død, finder man en masse kasser i hans sommerhus. Kasserne er fyldt med pengesedler i forskellige valuta, flere millioner kr. Cold case gruppen sættes på sagen. William Wisting er efterforskningsleder, og denne gang er datteren Line også med i efterforskningsgruppen, som efterforsker uopklarede forbrydelser i fortiden. Der er mange vinkler der skal belyses i sagen. Hvor kommer pengene fra, og hvordan er de landet i ministerens sommerhus?

Bogen er den anden i en planlagt kvartet om cold case-gruppen. Den første hedder Katharina-koden. Den er spændende, plottet er sat godt op med masser af ledetråde, som peger i forskellige retninger. Man kommer desuden tæt på efterforskernes arbejde, som er interessant at følge.

Line arbejder som sædvanligt med andre spor, som hun ikke fortæller om. Det er meget forfriskende, at hun også er med i efterforskningen. Hun tilfører den nogle andre vinkler, som ikke altid er helt gennemtænkte.

Der er rigtig mange personer, som kan have oplysninger i sagen, de er ikke irrelevante, men jeg gik lidt død i at holde styr på dem. Jeg valgte derfor at koncentrere mig om Wisting og co., der ledte mig godt igennem alle strabadserne.

Horst er god til at beskrive arbejdet omkring opklaringen. Det er aldrig voldsomt eller blodigt, så man kan slappe af og sove godt om natten, efter at have læst hans bøger.

Bogdetaljer

Forlag
Modtryk
Oversætter
Rolf Stavnem
Faustnummer
46272862
ISBN
9788770071499
Antal sider
350

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser