Bog

Et fængslende kys

Af (
2021
)

Anmeldelse

Et fængslende kys

09 nov.21
AfBritta Voergaard Poulsen
Skribent

De romantiske kærlighedsforviklinger i den kære Bridgerton-familie fortsætter ufortrødent med den yngste datter, den skønne, fremmelige og irriterende Hyacinth.

Som vi nærmer os slutningen på Bridgerton-sagaen, kan jeg godt fornemme, at luften er ved at gå en lille smule af ballonen. I begyndelsen var der sidehistorien om den ukendte Lady Whistledown, der i starten af hvert kapitel underholdte med sladder om Londons society. Da hun blev afsløret, føltes det efterfølgende som lidt af et antiklimaks, hvor man manglede den spænding hendes rolle tilførte serien.

Når det er sagt, så er det stadig en charmerende og hyggelig oplevelse at dykke ned i de altid romantiske og underholdende historier med de kendte karakterer, som man efterhånden har et familiært tilhørsforhold til. Bøgerne kan sagtens læses enkeltstående, men jeg synes det er en fordel at starte fra en ende af, da det giver den der fornemmelse af at lære familien at kende. Med hensyn til de obligatoriske sovekammerscener, så ved jeg ikke, om jeg er blevet for vant til dem, men i denne bog føles de mere nedtonede. Nu er det jo også et af de yngste medlemmer af Bridgerton-klanen, der indtager hovedrollen.

Hyacinth Bridgerton er fra de foregående bøger kendt som det fremmelige og intelligente barn med den skarpe tunge og næsen i alles sager. Som ung kvinde er hun stadig fremmelig og rap i replikken, og familiens overhoved, storebroren Anthony, er desperat for at få hende giftet bort, som den sidste han har ansvaret for. Men underligt nok står hun ikke øverst på bejlernes ønskeliste, indtil hun møder den flotte Gareth St. Clair. Han er i starten ikke imponeret over hendes særlige væsen, alligevel indgår de to et samarbejde omkring oversættelsen af hans italienske bedstemors gamle breve. Et samarbejde, der gør, at de hver især får øjnene op for hinandens kvaliteter. Men Gareth har en hemmelighed, der kan skade deres fremtid.

Hyacinth er, lige bortset fra Eloise, den mest underholdende af de otte Bridgerton-børn. Hun er skøn, sprælsk og irriterende og garant for et frisk pust i de romantiske kærlighedsforviklinger. Som i de foregående bøger er der hyggelige gensyn med familiens medlemmer, og særligt moren Violet Bridgerton bringer hjertevarmen frem.

De første af bøgerne er filmatiseret og ligger på Netflix i otte afsnit. Mange seere vil have mere, og både sæson 2, 3 og 4 er i støbeskeen. Det glæder jeg mig personligt overordentligt meget til!

Bogdetaljer

Forlag
People's Press
Oversætter
Lotte Follin
Faustnummer
61508414
ISBN
9788772383828
Antal sider
344

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser