Profil
AfCecilie Flinck

Medlem i

7 år

Anmeldelser af Cecilie Flinck

Skabelon

Norsk debutroman er en original og vidunderligt velskrevet blanding af socialrealisme og en mørk, næsten magisk skovstemning, der er som taget ud af et nordisk folkeeventyr.

Bølger

En badeby er scene for en ulykkelig kærlighedshistorie og en ironisk skildring af adelige normer og sociale omgangsformer i denne vidunderlige roman fra 1911.

Spor 83

Fiston Mwanza Mujilas roman 'Spor 83' er en absurd, rablende, eskapistisk fortælling om bagsiden af det neokoloniale Afrika. Smuk poesi skabt af vold, håbløshed og livsdrift.
 • Kærlighedsdigte

  Jeg er grønnere end græs

  Sapfos lidenskabelige digte er skrevet for 2600 år siden og findes for størstedelens vedkommende kun i fragmenter. Alligevel er de virkningsfulde og ofte åndeløst smukke.
  Læs mere

  Tityrus

  Af Duncan Wiese

  Tityrus

  Wieses debut rammer en særlig intensitet i sammenstødet mellem hyrdedigt og storby-poesi. 
  Læs mere

  Hundrede kærlighedssonetter

  Kærligheden tror, håber, udholder og fortærer alt i Nerudas kærlighedssonetter. Det er næsten for meget af det gode, men også kun næsten, for Pablo Neruda er en stor digter.
  Læs mere

  I civil

  Af Amalie Smith

  I civil

  Samling er undertitlen på Amalie Smiths nye digtsamling, der er en unik hybrid om sorg og kærlighed med et stærkt fokus på kroppen og 'samlingen'.
  Læs mere

  Fremmed under samme hud

  En digtsamling, der meget direkte beskriver forholdet mellem en mand og en kvinde. Her er der ikke tale om antydningens kunst.
  Læs mere

  Alt hvad du ejer

  Af Caspar Eric (f. 1987)

  Alt hvad du ejer

  Caspar Eric mestrer at skrive, så man bliver rørt, og denne gang er der noget mere skrøbeligt på spil.
  Læs mere

  Den hvide rose

  Af Olga Ravn

  Den hvide rose

  Den hvide rose er en digtsamling om at være tæt på et menneske med alvorlig sygdom, om at blive på kærlighedens sted, selvom kærligheden er gået i stykker. 
  Læs mere