Bøger på listen

Brevet til kongen

Af Tonke Dragt

Brevet til kongen

Klassisk fantasy fra 1962 er genudgivet i anledning af en ny spektakulær TV-serie fra Netflix. TV-serien har peppet historien noget op, men bogklassikeren kan sagtens stå alene.
Læs mere

Kampen om tronen

Af George R. R. Martin

Kampen om tronen

Endelig foreligger et af fantasy-genrens hovedværker på dansk, første bind indeholder alt hvad hjertet kan begære af fantasi, magtkampe, kærlighed, helte og skurke.
Læs mere

Det gyldne kompas 1

Af Stéphane Melchior

Det gyldne kompas 1

Imponerende grafisk fortolkning er en fejende flot tilføjelse til Philip Pullmans tryllebindende univers. Stéphane Melchior efter Philip Pullmans Det gyldne kompas.
Læs mere

Et spring i tiden

Af Madeleine L'Engle

Et spring i tiden

Bogen udkom første gang i 1962. Nu mere end 50 år senere er den filmatiseret hele to gange. Det er en rigtig spændende historie om at rejse gennem tid og rum, som…
Læs mere

Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn

16-årige Jacob mister sin bedstefar under mystiske og uhyggelige omstændigheder; Det bringer ham til en afsidesliggende ø med et børnehjem med sælsomme børn, der alle har magiske…
Læs mere

Fantastiske skabninger og hvor de findes

Lærebogen her af troldmanden Newt Scamander findes i et hver troldmandshjem. Her kan man læse om alle de magiske væsner fra dyndfolk til trolde i Harry Potter universet.
Læs mere

Ringenes Herre

Af J. R. R. Tolkien

Ringenes Herre

Den første komplette danske udgave af en ubestridt klassiker inden for fantasygenren i en nyrevideret oversættelse og med alle appendikser i deres fulde længde.
Læs mere

Udslettelse

Af Jeff VanderMeer

Udslettelse

Det er alt det, øjet ikke umiddelbart ser, der pirker til fantasien og vækker gruen i Jeff Vandermeers øko-thriller om det mystiske Område X.
Læs mere