20 apr.20

Bogliste

Filmatiserede fantasy og adventure romaner

Bøger på listen

Det sidste ønske

Af Andrzej Sapkowski

Det sidste ønske

Hver eneste side er fyldt med underfundige påhit og eventyrlige skabninger. Bestsellerserien bag The Witcher begynder lovende.
Læs mere

Et spring i tiden

Af Madeleine L'Engle

Et spring i tiden

Bogen udkom første gang i 1962. Nu mere end 50 år senere er den filmatiseret hele to gange. Det er en rigtig spændende historie om at rejse gennem tid og rum, som…
Læs mere

Kampen om tronen

Af George R. R. Martin

Kampen om tronen

Endelig foreligger et af fantasy-genrens hovedværker på dansk, første bind indeholder alt hvad hjertet kan begære af fantasi, magtkampe, kærlighed, helte og skurke.
Læs mere

Heksenat

Af Deborah Harkness

Heksenat

Vidunderlig og fortryllende fantasy for voksne - en historie om hekse, vampyrer, dæmoner og mennesker spundet ind i medrivende historie om et forhekset gammelt manuskript og…
Læs mere

Det gyldne kompas 1

Af Stéphane Melchior

Det gyldne kompas 1

Imponerende grafisk fortolkning er en fejende flot tilføjelse til Philip Pullmans tryllebindende univers. Stéphane Melchior efter Philip Pullmans Det gyldne kompas.
Læs mere

Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn

16-årige Jacob mister sin bedstefar under mystiske og uhyggelige omstændigheder; Det bringer ham til en afsidesliggende ø med et børnehjem med sælsomme børn, der alle har magiske…
Læs mere

Fantastiske skabninger og hvor de findes

Lærebogen her af troldmanden Newt Scamander findes i et hver troldmandshjem. Her kan man læse om alle de magiske væsner fra dyndfolk til trolde i Harry Potter universet.
Læs mere

Ringenes Herre

Af J. R. R. Tolkien

Ringenes Herre

Den første komplette danske udgave af en ubestridt klassiker inden for fantasygenren i en nyrevideret oversættelse og med alle appendikser i deres fulde længde.
Læs mere

Tema

Tema

Forunderlig Fantasy

Fantasygenren lever i bedste velgående – det er en genre der igen og igen blomstrer op og drager nye læsere ind i det fantastiske univers og med på nye eventyr. Fantasyen længe leve!
Læs mere

Artikel