11 jan.22

Bogliste

Dansk horror efter 2015

Bøger på listen

Slangeilden

Af Benni Bødker og Rune Ryberg (Ill.)

Slangeilden

Spændende saga om kampen mellem gode og onde kræfter er et visuelt kunststykke.
Læs mere

Vardekød

Af A. Silvestri

Vardekød

Gys i provinsen med udpenslet forfald og skarpe psykologiske portrætter trækker paralleller til David Lynch, Clive Barker og Dean Koontz maleriske rædsler.
Læs mere

Et satans arbejde

Af A. Silvestri

Et satans arbejde

Denne vilde og tilsyneladende umulige historie, som både indeholder gys, humor og meget mere, er overraskende underholdende og læseværdig med appel til et bredt publikum.
Læs mere

Dansk standard

Af Kim Leine

Dansk standard

Det groteske og absurde står side om side med hverdagsrealisme og menneskelig ondskab i anderledes og syret læseoplevelse. 
Læs mere

I lygternes skær

Af Steen Langstrup

I lygternes skær

11 raffinerede og gysende uhyggelige noveller, der udspiller sig i limboet mellem den trygge normalitet og det værste mareridt.
Læs mere

Lucie

Af Anne-Marie Vedsø Olesen

Lucie

Mytologi på syretrip. Vild og blodig spændingsroman om Lucie, en udødelig kannibal på jagt efter et endegyldigt svar på sin oprindelse blandt nordiske guder, engle og dæmoner.
Læs mere

Julebestiariet

Af Benni Bødker og John Kenn Mortensen

Julebestiariet

Julemørket gemmer også på uhygge, og i denne formidable julekalenderguide til vinterens monstre er der rig mulighed for at blive bekendt med de absolut farligste af slagsen. 
Læs mere

Således forgår alverdens herlighed

Velskrevet, underholdende og ond novellesamling. Kramhøft kan virkelig noget, når han folder sig ud med både udpenslede modbydeligheder og mere subtile gys.
Læs mere