Bog

Det store regnestykke : en ægte kærlighedshistorie

Af (
2019
)

Anmeldelse

Det store regnestykke af Line Jensen

27 nov.19
AfAnne Birgitte Hundahl
Skribent

Line Jensen tager os igen med ind i sin familie på godt og ondt. Her er stadig masser af kærlighed, hjertevarme og hygge, men de svære følelser får også plads.

I første bog, Hver dag starter det forfra, hørte vi om forfatterens hverdag på barsel med et spædbarn, en 2-årig og en teenager samt en mand på turne. Her i efterfølgeren prøver Line at få det store regnestykke, der hedder familie og arbejde, til at gå op.

Line er startet på arbejde igen efter afsluttet barsel – og det har hun glædet sig til! Men vejen er lang og besværlig, for der er syge børn, et hjem der skal passes og evige diskussioner med manden om, hvem der skal gøre hvad. 

I bogen fortæller Line om, hvordan hun fandt sin egen stemme og fik mod til at bruge den. Den handler også om arbejdet med at udgive hendes første bog og om, hvordan det er, når verdenspressen ringer, og alle pludselig syntes, de kender en. Den handler desuden meget om at finde sin plads som arbejdende igen efter en barsel, og så handler den stadig rigtig meget om familielivet med op og nedture, men med masser af kærlighed og hjerterum.

Denne bog har en mere alvorlig tone end forgængeren, den går lidt dybere, og vi oplever både op og nedture i familien. Også de noget alvorligere, som da Lines ekskæreste, der er far til hendes 14-årige teenagedatter, pludseligt dør, og hun skal fortælle sin store datter, at hun ikke længere har en levende far. Men selv et så alvorligt emne formår Line at tegne med stor respekt, samtidig med at hun er tro mod sin stil og sine replikker. 
Har man læst ’Hver dag starter det forfra’, må man også læse denne efterfølger.

Jeg grinte ikke helt så meget, som da jeg læste den første bog, men blev snarere lidt mere eftertænksom – hvilket absolut heller ikke er til nogen skade. Endnu en genial bog fra Line Jensen, der bør læses af alle familiemødre  og –fædre.

Bogdetaljer

Forlag
Lesen
Faustnummer
46687752
ISBN
9788793532137
Antal sider
177

Tema

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser