Bog

Dårlig karma

Af (
2012
)

Anmeldelse

Dårlig karma af David Safier

02 apr.12

Hvad er vigtigt for dig i livet? Er det karrieren, er det pengene, er det jagten på drømmen om succes? Eller er det din familie, din mand og dine børn?

Karrierekvinden Kim Lange har så travlt med sin tv-karriere, at hun er nødt til at forsømme sin mand og datter. På datterens fødselsdag er hun ikke hjemme, fordi hun skal modtage en prestigefyldt tv-pris (samt være sin mand utro med en anden studievært), men desværre rammes hun samme aften i hovedet af en nedfaldende håndvask fra en rumstation – meget uheldigt.

Da Kim vågner op igen, er det til en noget aparte oplevelse. Hun er nemlig blevet genfødt som myre….? Efter en snak med buddha, bliver det klart for Kim at hun har samlet for meget dårlig karma i sit liv, og derfor skal hun nu i gang med at indsamle god karma – hvilket er lidt af en udfordring, når man er en myre!

Kim knytter venskab med en anden myre, som viser sig at være den genfødte Casanova, og sammen gennemgår de nu et hav af genfødsler, i jagten på god karma. Kim når både at være myre, gødningsbille, regnorm, marsvin og hund – inden hun har indsamlet så meget god karma at hun kan blive genfødt som….? Ja, mere vil jeg ikke fortælle, for man skal simpelthen have lov at læse det selv!

Denne roman er uden tvivl én af de sjoveste og mest tankevækkende jeg har læst i laaang tid. Plottet er skævt og anderledes og det fungerer. Samtidig er temaet vigtigt og giver mening. At man skal være et godt menneske mens man lever, at man skal nyde det man har og sætte pris på de vigtigste ting i livet.

David Safier er en succesrig tysk manuskriptforfatter, og ”Dårlig Karma” er hans første roman. Bogen er allerede solgt til udgivelse i flere Europæiske lande, og har fået omtalen ”Bogen der har fået Europa til at le”.

Jeg havde ikke set det komme, men chick lit genren er blevet genopfundet…. af en mand!

Bogdetaljer

Forlag
Bazar
Oversætter
Gísli Magnússon
Faustnummer
29280681
Graphic
Nic Oxby
ISBN
9788771160116
Antal sider
294

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer