05 jun.21

Bogliste

Slægtsromaner fra hele verden

Bøger på listen

Det ottende liv (til Brilka)

Af Nino Haratischwili

Det ottende liv (til Brilka)

Mageløst drama følger en georgisk familie gennem det 20. århundredes skelsættende begivenheder, der griber ind i familiens historie.
Læs mere

De andres liv

Af Neel Mukherjee

De andres liv

Mageløs og monumental slægtsroman fra Indien i 1960’erne skrevet med et lysende nærvær i alle detaljer. Et skræmmende og indsigtsfuldt billede af en familie i frit fald.
Læs mere

Pariseren

Af Isabella Hammad

Pariseren

Uforglemmelig palæstinensisk slægtsroman fortæller medrivende om det gamle Palæstina, kærlighed, længsel og tilhørsforhold.
Læs mere

Pachinko

Af Min Jin Lee

Pachinko

Stor og betagende fortælling om en koreansk familie gennem fire generationer. Om kultur, traditioner og det at leve som udstødt og foragtet.
Læs mere

Vita

Af Melania G. Mazzucco

Vita

En stor episk slægtsroman og udvandrersaga, der på smukkeste vis blander facts og fiction til en realistisk, rå og brutal, men også øm og medrivende fortælling.
Læs mere

Hjemfærd

Af Yaa Gyasi

Hjemfærd

Fantastisk debutroman om to halvsøstre og deres slægt igennem syv generationer. En gribende og medrivende historie, som må blive en af de helt store succeser.
Læs mere

Åndernes hus

Af Isabel Allende

Åndernes hus

Den internationale bestseller af Isabel Allende om fire generationer sideløbende med Chiles omskiftelige historie i 1900-tallet.  
Læs mere

Huset ved moskeen

Af Kader Abdolah

Huset ved moskeen

En stærk slægtsfortælling om iranere, der som ofre eller bødler slynges ind i centrale begivenheder under Irans revolution.
Læs mere