Bog

Vilde tal

Af (
2019
)

Anmeldelse

Vilde tal af Courtney Dicmas

12 jun.20

Farverig og fantasifuld pegebog for de mindste om tal. Med en simpel handling og humoristiske tegninger er der virkelig noget at kigge på, mens man tæller fugle.

Denne pegebog er en del af en serie på fire bøger, der handler om henholdsvis former, farver, tal, og modsætninger. De indeholder hver især mange elementer, der kan give barnet en god oplevelse og en god introduktion til bøgernes verden. Der er fine kontraster, der fanger blikket og elementer, der er lidt overraskende, som man kan hæfte sig ved og måske genkende, næste gang man læser bogen sammen. Tegningerne stimulerer den spirende fantasi, og samtidig er der også meget læring for barnet. Bogen har en god størrelse, lille nok til at tumlingen med lidt mere udviklet motorik kan styre den selv og samtidig stor nok til, at barnet og den voksne kan sidde og kigge i fællesskab.

I denne bog bliver barnet vist tallene fra 1 til 10. En for en sætter fuglene sig på en line, der gradvist bliver mere og mere tynget af deres samlede vægt. Fuglene er af forskellig slags og varierer i både farve og størrelse. De reagerer på hinanden, og det skaber en god dynamik i bogen. Da den store ugle kommer og vil være med på linen, bliver det for alvor spændende, og kort efter er alle fuglene væk. Det er en sjov og overraskende slutning, der lægger op til fortolkning sammen med barnet.

Det er en fin pegebog, som man sagtens kan læse og kigge i flere gange med barnet, da illustrationerne lægger op til, at man som læser digter små historier om fuglene på billederne.

Bogdetaljer

Forlag
Mais & Co.
Oversætter
Merete Schäffer
Faustnummer
99122376990905763
ISBN
9788793723191
Antal sider
14

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer