Bog

Ghostwriter

Af (
2018
)

Anmeldelse

Ghostwriter

12 nov.18

Steffen Jacobsens femte krimi med det umage makkerpar er rasende spændende med en desværre ret sandsynlig handling og troværdige personer i et barskt miljø.

Makkerparret er velkendt:  Michael Sander, der som privatdetektiv ikke altid er på rette side af lovens bogstav, og politikommissær Lene Jensen, der altid er.

Inden den kræftramte direktør Frank Linden, der ejer og leder en gigantisk medicalvirksomhed, beslutter sig for at begå selvmord for at gøre en ende på lidelserne, agter han at overgive hemmeligholdt viden, der kan få fatale konsekvenser for branchen. Han har en aftale med en journalist, der får alt materialet og skal skrive en posthum selvbiografi, men kort efter overdragelsen og Lindens selvmord, bliver ghostwriteren offer for en djævelsk kvindelig lejemorder.

Ofret er Simon Hallberg, der er en af Michael Sanders få venner, og han når at give Michael et tip om materialet, inden han bliver likvideret. Det fører til en sag om forsøg med billig medicin, som medicinalindustrien stopper ved at udslette en hel missionsstation langt ude i Etiopien. En overlevende dansker herfra er lejemorderens næste bestillingsopgave, og Sander prøver at redde ham med store personlioge konsekvenser. Sideløbende prøver Lene Jensen at opklare mordet på Simon og en kendt kunstner, hvis død Sander har en stor andel i.

 

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Faustnummer
54958897
ISBN
9788711698990
Antal sider
350

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer