Bog

Trofæ

Af (
2013
)

Anmeldelse

Wow

25 jun.13

Hold fast for en spændingsroman…

Pænt goddag Steffen Jacobsen – det bliver så absolut ikke sidste gang vi krydser klinger :)

Bogen er skrevet i et virkelig godt, naturlig og levende sprog, og så er den en pageturner af højeste kaliber – den KAN ikke lægges væk :P
Dog vil jeg sige, at den absolut ikke er for mennesker med sarte nerver – for den ER virkelig hård, ligepå og næsten kvalmende tæt på i beskrivelserne.

Persongalleriet er forholdsvis snævert – Og de bærer det hele soleklart igennem. Normalt er jeg jo meget konsekvent omkring ”mine” personers indre liv – Jeg SKAL ind under huden på dem, for at være rigtig hjemme i bøgerne. Men denne bliver så undtagelsen, der bekræfter reglen: Alle personer i trofæ er levende, rigtig godt beskrevet, men vi kommer ikke helt derind, hvor vi kender dem og deres bevægegrunde – Alligevel gjorde det intet i denne perle, jeg er vild med Lene Jensen og Michael Sander, de lover godt for fremtidige udgivelser (jeg håber de kommer) Jeg MÅ vide mere om dem :)

Plottet bliver jo en anderledes oplevelse her, da handlingen er skruet sammen som den er. Det giver en ualmindelig voldsom og grum beskrivelse af forbrydelserne, og en dejlig frisk måde at samle alle trådene.

En helt fantastisk herlig læseoplevelse der indeholder alt det en spændingsroman skal – og mere til. Kom gerne med en efterfølger – i morgen :P

Bogdetaljer

Forlag
People's Press
Faustnummer
29781524
ISBN
9788771370713
Antal sider
426

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer