Bog

Den fremmede

Af (
2016
)

Anmeldelse

Den fremmede af Harlan Coben

01 jun.16
AfMonica Severin
Skribent

Ny spændingsroman om familiehemmeligheder fra den altid underholdende og velskrivende amerikanske forfatter. God til hængekøjen og til regnvejrsdage i sommerhuset. 

Adam Prices’ verden styrter sammen en aften, hvor han er til lacrosseholdudtagelse, et møde som hans kone Corinne egentlig skulle have deltaget i. En fremmed kommer hen til ham og afslører en hemmelighed, som Corinne har holdt skjult for Adam i et par år - en stor hemmelighed.

Adam har kone og to børn og har i det hele taget et godt og solidt ægteskab. Han føler, at han ved alt, hvad der er at vide om Corinne, men efter den fremmede kontakter ham og fortæller, at hans kone har løjet for ham, beslutter han sig for at konfrontere hende med det.

Herefter bliver tingene komplicerede og flere hemmeligheder afdækkes; Corinne stikker af og efterlader ham og deres drenge med et par besynderlige sms-beskeder og han opdager, at situationen rummer flere aspekter end Corinnes hemmelighed. Der er noget der ikke stemmer, og der er tilsyneladende mange implicerede.

Adam konfronteres med Corinnes forsvinden, fordi der er andre, der vil have fat i hende.

Mens han må forsøge at løse mysteriet med hjælp fra flere sider og med fare for liv og lemmer, må han samtidig forsvare sin kone og skjule sandheden. Samtidig er han også nødt til at holde sammen på resten af familien, deres to sønner Thomas og Ryan, som ikke lader sig narre af Adams vage forklaringer om, hvor deres mor er henne.

Med fare for at gentage, hvad der så ofte er blevet sagt om Harlan Cobens bøger, så er det en rigtig velskrevet og underholdende bog, som, på trods af det noget fasttømrede skelet for plottet, alligevel formår at overraske og twiste historien til sidst. Jeg kan på det varmeste anbefale denne bog, som er god til både regnvejrsdage i sommerhuset og solskinsdage i hængekøjen.

Bogdetaljer

Forlag
Gad
Oversætter
Poul Bratbjerg Hansen
Faustnummer
52386993
ISBN
9788712050735
Antal sider
332

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser