Bog

Addis' ambulance

Af (
2022
)

Anmeldelse

Addis ambulance

26 jul.22

Fantastisk billedbog om hjælpsomhed og børnehavelivet fuld af leg, konflikt og læring.

Der er altid fuld fart over feltet, når ungerne er i gang på kørebanen i børnehaven Smørblomsten. Det er ofte rigtig sjovt og spændende, men en dag kommer alle til skade og det kan være svært at håndtere, når man gerne vil hjælpe alle. 'Addis ambulance' er tredje bog i den fantastiske svenske serie 'Kørebanen' om hverdagen i en børnehave. Så fås det næsten ikke bedre!

Kørebanen er børnehavens legeplads med masser af køretøjer. Børnene er gode til at samarbejde, når Kørebanen skal vedligeholdes, og de er kreative, når der skal laves kørekort til alle. Men i dag går det helt galt, da alle kommer (lidt) til skade og har brug for hjælp. Petra Politibetjent rykker ud i sin politibil, og Bertil Brandmand er også på pletten med sin brandbil.

Addi og hans ambulance vil også hjælpe til, men der er alt for mange børn, som råber på hjælp, og nogle af børnene kravler rundt på ambulancen. Det hele bliver pludselig for meget for Addi. Han bliver sur og løber sin vej. Heldigvis viser det sig, at Petra og Bertil ved lige, hvad der skal til for at hjælpe Addi og få ham med i legen igen.

Bogens formidling er lige i øjet og giver følelsen af at være med lige der midt i børnenes rollelege og konflikter. Både ’Addis ambulance’, ’Petras politibil’ og ’Bertils brandbi’ tager fat på temaer som venskab, hjælpsomhed, samarbejde og konflikthåndtering pakket ind i en fængende historie tilsat lidt drama og sjov. En oplagt serie at læse sammen både hjemme og i børnehaven - og ikke mindst et hit for bilglade børn.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Marie Brocks Larsen
Faustnummer
62730811
ISBN
9788740679748
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer