AfJørgen Dissing Nørgaard
Skribent
01 dec.17

Artikel

Læs om de nominerede bøger til DR Romanprisen 2018

Kommentarer

1 kommentar
man, 21/05/2018 - 08:21

Nu har Ærø læsekreds afsluttet sæsonen, og her er vi blevet enige om følgende bud på årets finalister i prioriteret rækkefølge;

  1.  Jesper Wung Sung " En anden gren"
  2. Maren Uthaug " Hvor der er fugle"
  3. Jonas T. Bengtson " Sus"

Vi takker for nogle gode læseoplevelser, og vil iøvrigt gerne have et interview på litteratursiden med folkene bag udvælgelsen af årets bøger.Kan det lade sig gøre ?

I kan jo skrive  lidt om hvilke overvejelser I har , både hvad angår forfattere, genrer og spiller Forlaget også ind ? Der er jo en god bredde i årets udvalg, og det er måske et kriterium at ikke kun de store forlag er repræsenterede ? I år er der jo mange af bøgerne der er meget " socialrealistiske" er det en trend i tidens bøger , eller tilfældigt ?

Vi var alle enige om at Svend Aage Madsens bog var for mærkelig / svær, men var enige om at den gav stof til meget snak.

vi  var uenige om Hega Kolst og Agnete Friis skulle med, for det er bestemt heller ikke dårlige historier, så Bengtson blev vores kompromis som nummer 3, da vi alle kunne gå ind for at hans bog om " Sus" kom med i finalen.

Vores grunde til at Wung Sung er favorit er flere, men vigtigst er det , at det er den bog, vi alle havde den bedste læseoplevelse med.

På Ærø læsekreds' vegne ønskes en god finaledag i Dokk 1 d. 16/6 2018

Venlig hilsen Connie Mikkelsen